[]

kol saati takmak

erkek için bir aksesuar mıdır? hoş bir şey midir? sık sık saate bakan, bunun için de elinde telefonunu taşıyan biriyim. yıllardır saat taksam mı diyorum ama neden bilmiyorum, bi şekilde kol saati alışkanlığım yok.

siz takıyor musunuz? saate bakmak için telefon kullanmak zor geliyor mu, yoksa kol saatine bakmak daha mı kolay?

fiyatı ucuz, öyle klas olması gerekmeyen saat önerilerinizi de alabilirim antr-parantez. 20'li yaşlara uygun ama biraz da olsa ağırlığı olan bir klasik saat takabilirim sanırım.

 
Erkeğin neredeyse tek aksesuarı. Gençliğimde severek takardım, cep telefonları çıktıktan sonra uzun seneler takmadım. Son 1 senedir tekrar takmaya başladım. Metal bilezikli modeller her giyime gider. Seiko tavsiyem.


  • arnold schwarzeneger  (23.01.14 12:37:51) 
annemin hediyesi bir patek var. her yere giderken takamadığım için pek alışkanlık yaratmadı. saat kullanmak telefona bakmaktan daha kolay. evet. fakat kolunuzda sürekli bir şey olmasına alışmak oldukça zor geldi bana. aksesuar tabii ki


  • insomni4c  (23.01.14 12:46:25) 
saat erkeğin tek aksesuarıdır olmazsa olmazıdır. kadın için ayakkabı neyse erkek için de saat odur.

ztn bu devirde kol saati saate bakmak için değil aksesuar için takılıyor kolumda saat olduğu halde telefona bakıyorum saati öğrenmek için.

fiyat aralığın ne bilmiyorum ama herhangi bir saatçiye git 150tl'den başlayan saat bulursun üst sınır yok malum 700bin tllik hediye edenler bile var
  • 10lion sinisterer  (23.01.14 13:04:22) 
emin ol aksesuar olmasının yanında işlevsel de. bana acayip can sıkıcı geliyor her saate bakmak istediğimde telefonu çıkarmak kol saati çok daha pratik özellikle sık sık saate bakan biriyseniz ve/veya telefonunuz büyükse.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.01.14 13:06:43) 
saat, kemer, gozluk 3lüsü erkeğin tek aksesuari.

kemer ve gozlugu her zaman kullanamiyorsun ama saati kullanabilirsin.
kesinlikle gerekli bence.

ayrica tommy'nin saatleri iyidir gayet. swatch'i bilemem.
  • archely  (23.01.14 14:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.