[]

Aft'a çare.

Yıllardır aftla mücadele ediyorum ama son zamanlarda iyice azıttı meret. Ağzımın 2-3 yerinde birden çıkmaya başladı. Buna etkili bir çözümü olan yok mu?




 
karbonatlı suyla çalkala,iyi geliyor.


  • rock n roll  (12.08.13 15:42:20) 
kenacort-a diye bi pomad var, başlarken sürüyorsun. çok çabuk kurutuyor. neden sen mücadelelerden mağlup çıkıyorsun? aft çok basit bir mesele yahu.


  • esmer  (12.08.13 15:43:09) 
hacı sana en etkili çözümü söylüyorum söylenenleri unut.

eczaneye gidiyorsun. oralmedic alıyorsun. kulak çöpü gibi bir şey. kullanımı yazıyor. onu kullanıyorsun. yarım saat sonra acı yok.
haa kullandığın sırada spartacus kılıcı yemiş gibi acıyacak. sık dişini.
  • ykyt  (12.08.13 15:44:21) 
valla basit mi bilmiyorum da kendimi bildim bileli var,bağışıklık sistemimle ilgili bir durum. mücadele ediyorum derken aslında alıştım onla yaşamaya ama bazen fena bastırıyor işte. çıkmaya başlarken dediğin ilk çıktığı an mı? çünkü çoğu zaman sabah kalktığımda çıkmış oluyor.


  • dahili meddah  (12.08.13 15:45:00) 
  • la noix  (12.08.13 15:50:13) 
kenacort-a falan alma dostum hiç upraşma yıllardır bende uğraştım bir boka faydası yok sadece fayda eden ilaç oral medic biraz yakıyor içindeki sülfirik asitten ötürü ama sık dişini az ondan sonra rahatlıyorsun.iyileştikten sonra 2-3 ay vitamin al sağlam olsun.


  • lord  (12.08.13 15:52:01 ~ 15:52:26) 
kesinlikle behçet için doktora git, test yapılsın.


  • okuyucu olmak da iyi be  (12.08.13 16:08:33) 
20 yıldır başıma gelen bir şey bu arkadaşlar. Behçet olsa diğer belirtilerini de gösterirdi sanırım. hava değişikliği döneminde, hasta olduğum zamanlar ve stresliyken çıkıyor genelde. yine de Behçet için gitmeli miyim doktora?


  • dahili meddah  (12.08.13 16:18:16) 
evet

zaten behçet kronik hastalık ve diğer belirtiler de siz farkında olmasanız da var olabilir, her belirtisi gözle görünmüyor çünkü

bu topraklarda çok sık görülen bir hastalık. uzun süreli aft hikayelerinde mutlaka ve mutlaka behçet araştırması yapılmalı

behçet çıkmadığı durumlarda ise diğer vitamin-mineral eksiklikleri, immun bozukluklar düşünülebilir. her durumda bi doktora muayene olmanın zararını göremiyorum, özellikle de bu kadar şikayet ederken
  • la noix  (12.08.13 16:22:39 ~ 16:23:17) 
kenacort kullanıp memnun kalanlardanım.. 1 günde adam ediyordu..


  • facebook  (12.08.13 17:09:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.