[]

Garanti Bankasına alternatif banka?

Ağalar az önce kredi kartımdan alınan ödemeyi iptal için aradım garantiyi yok öyle dedi bende tüm hesapları kapatcam dedim kapat dedi.

yanlız şöyle bir durum var ben bazı sorunlar nedeni ile asgari ücrete yakın bir geliri olan adam olmam rağmen bu bankdanın 20bin limitli bir kredi kartı var cebimde. Başka banka kartımda yok.


A) şimdi başka bir bankaya gidip durum bu diyerek gelirimi belgelemeden 10k üstü bir kart alabilir miyim?

B) işlerin çoğunu internet şubesinden yapıyoruz internet şubesi sağlam ve kullanılabilir olan önerebileceğiniz banka hangisidir.

edit: asgari

 
Askeriden sonrasını okumadım ama iş bankası.


  • degisim90  (06.06.13 12:49:55) 
her banka aynı bokun laciverti,
garanti kartını kapattırmadan başka bankadan kart başvurusu yap, referansda o kartı göster, onlar limitini vs görebiliyorlar belki yüksek verilir.
yeni kartın geldikten sonra da garantiyi kapatırsın.
  • ravenudon  (06.06.13 13:41:14) 
alamazsın kesin, bi kere vermişler kapatma.


  • ekaterina  (06.06.13 13:44:59) 
iş bankası internet ve işcep konusunda başarılı bence. ben de çok kullanıyorum.


  • kisa bisey olsun istemistim  (06.06.13 14:34:03) 
a alamazsın
b yapı kredi

  • i am so so serious  (06.06.13 14:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.