[]

Netten satın alınan uçak bileti

Sevgili çok gezip çok bilener,
THY nin sitesinden Ağustos ayı için gidiş dönüş uçak bileti aldım. Elektronik bilete ait numara geldi.
Bu andan sonra ben ne yapacağım.
Pılımı pırtımı toplayıp bilet günü hava alanına gitmem yeter mi?
Yoksa ''Hacı sen ne yaptın, git onu kağıt bilet olarak çıkart, sonra bir gün önceden online check-in yap'' falan mı süreç nasıl işliyor ne yapmalıyım?
Allah razı olsun.

 
hiçbir şey yapmana gerek yok. uçuş günü elinde kimliğinle havaalanında check-in'e gireceksin. hepsi bu.

ha uçuş günü sıra beklemek istemiyorsan önceden online check-in yapman gerekir tabi.
  • esmer  (19.04.13 09:23:38) 
1 gün öncesinden internetten check-in yaparsan istediğin yeri seçersin hem de valiz verirken ayrı online check-in desk'i var, ordan hemen halledersin.

online check-in yapmasan da 30-40 dk öncesinde hava alanında olsan sıkıntı olcak bi durum yok.
  • ethros  (19.04.13 09:25:02) 
pegasusta uçuştan 2 saat öncesine kadar biletini al muhabbeti vardı, son ana bırakma yine de.


  • yns  (19.04.13 09:26:22) 
raad ol uçuştan 1.buçuk saat önce git check-in yap. Sabiha Gökçen'den gideceksen geç kalırsan ya da başka bir sorun olursa bana haber et.


  • overlok makinasi  (19.04.13 09:29:39) 
elektronik bilet ve kimlik yeterli. ama yine de herhangi bir soruna karsi elektronigin ciktisini al yada numarasini ve ucus kodunu (tk....) not et. bundan sonrasi havaalaninda ne yapacaginla ilgili, ilk kez ucaga bineceksen oku, yok biliyorum havaalaninda ne yapmam gerektigini dersen okuma. ben her ihtimale karsi yazayim dedim: havaalanindan girince buyuk ekran goreceksin. ordan bul ucus kodunu yaninda kontuar numarasi yazar. o yazili kontuara gidip kimliginle/pasaportunla check in yaptir. ucus karti verecekler. o kartta yazili kapi/gate e gidip ucaga binis yapacaksin. erken gidersin kapi numarasinin degisme ihtimali olur, arada ekrandan bakarsin yine ucus kodunun yaninda yazar kapi numarasi.


  • eick  (19.04.13 10:10:17) 
Türkiye'de ihtiyacın yok ama gideceğin ülkede sınırda yaşanabilecek problemleri önlemek adına çıktısını al yanına. Böylece dönüş biletin olduğunu göstermiş olursun.


  • cakabo  (19.04.13 10:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.