[]

İnternet sağlayıcılar

Limitsiz olarak alınabilecek en uygun kampanya su an hangisi?
TTNET yalın internet bile olsa 15 lira ücret kesiyor sanki telefon varmış gibi.
Benim için önemli olan limitsiz olması ve ucuz olması. yok mudur böyle bir kampanya vb hernhangi bir şey?


 
uydunet. kablo tv varsa tabii ki.


  • sutlu nescafe  (12.03.13 11:52:31 ~ 15:37:04) 
yalın internete 15 vereceğine 9tl kablotv ücreti veriyorsun. adil kullanım kotası denen saçmalık da hiç bir hızda yok... limitsiz gerçek limitsiz.

uydunet. 4-5 ay kullandım elektrik kesildiğinde internetin de kesilmesi hariç sorun yaşamadım.(apartmandaki kutuda kesintisiz güç kaynağı vs. yoktu pc açık kalsa bile 1 saniyelik kesintide internet gidiyordu, her yerde aynı mıdır bilmiyorum.)
  • ucan spagetticanavari  (12.03.13 12:08:34) 
uydunet'in desteklendiği bir şehirde yaşıyorsan kesinlikle uydunet. diyorlar ki, adil kullanım kotası uygulaması bile yokmuş!
aksi halde, diğerleri aynı bokun sarısı. hiç bir fark yok.

  • pangea  (12.03.13 13:08:32 ~ 13:08:41) 
uydunet benim bulundugum yerde hizmet vermiyormus. Yok mudur bir yolu hizmet vermesinin bunların? ttnet ve diğerleri resmen geciriyor.


  • keah  (12.03.13 14:25:56) 
yakınlarda bir yerde varsa (üst sokak-alt sokak) altyapı masraflarını karşılarsan getirebiliyorlardı bir zaman. evet. saçma bir uygulama.


  • sutlu nescafe  (12.03.13 15:36:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.