[]

arabistani nasil biliyorsunuz?

Son zamanlarda dikkatimi cekiyor bu olay, amerikalilarin hala deveye biniyormussunuz siz demesi gibi bizim de salak on yargilarimiz var sanirim. Ben gorup yasadigim icin neyin ne oldugunu biliyorum ama peki siz nasil biliyorsunuz mesela iran'dan beter? Suriye'den beter? Basimiz acik dolasabildigimizi soylesem sasirirmisiniz ornegin? Tesekkurler cevaplariniz icin. Tamamen kisisel merakimdir.




 
mekke'ye müslüman olamayanın giremediğini duymuştum.
orada yaşayan bi arkadaşım var, başı açık gezemiyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam..

  • Ramiegovic  (23.01.13 16:22:37) 
hiç gitmedim o taraflara ama sağda solda gördüğüm kadarıyla yapı açısından baya gelişmiş bir ülke. yani binalar falan baya modern duruyor. hiç gitmediğim için de ancak bu kadar yorum yapabiliyorum.


  • brotha b  (23.01.13 16:24:10) 
o develer aslında beyinlerde ! adamlar önyargılarında haklı oluyor bu açıdan bakınca.


  • aeroflot  (23.01.13 16:36:16) 
arabistan diyince aklıma şu geliyo ; www.youtube.com


  • repins  (23.01.13 16:40:22) 
2010'da medine'de yada mekke'de yaşıyordu bir arkadaşım babası diplomattı. ahlak polisleri namaz vakitlerinde internet kafeleri zorla boşaltıp namaza gönderiyorlardı ama çocuğun anlatımına göre aynı ahlak polisleri zengin iş adamlarına metreslik yapan ve fahişe olduğu bilinen kadınların yasak olan giyimlerine falan göz yumuyormuş.

şimdi de bir dörtlü var her gün gördüğüm. bunlar türk ama orada büyümüşler buraya üniversite için gelmişler. ortak özellikleri: hiç dinlemedikleri halde hepsinde beats kulaklıklar, sarı, garip montlar falan. sürekli muhabbeti paraya getirip ben de amma zenginim lan muhabbetine sarıyorlar falan. arabistan deveyi geçmiş ama bir görgüsüzlük almış yürümüş.
  • taqster  (23.01.13 16:45:49) 
islam ülkelerinin en büyük özelliği yabancılara çok iyi kendi insanına eşekmiş gibi davranmasıdır.

tabi bunun sebebi de süper güç olan ülkeler. sıkıyorsa bir şey yap.

yine bunun yanında, amerika'nın iti köpeği olan sözde islam'ın doğduğu bir ülke. çok garip vesselam.
  • patos64  (23.01.13 16:46:42 ~ 16:47:59) 
@taqster 'in dediği arapların görgüsüz olma durumuna katılıyorum.

ben de yurtdışındayken gittiğim bir türk restaurantına devamlı arap üniversite öğrencileri geliyordu. bunları arabistan hükümeti gönderiyormuş burslu olarak. sağlam cukka alıyorlar.

onlarda da aynı şekil vardı. cix montlar, beets kulaklıklar, uzun saçlar, keçi sakalları. yani arabistan da yapamayacakları her şeyi yapıyorlardı. öyleki bir seferinde sıska bi arap elemanı allta daracık mor pantolon üstte cırtlak sarı gömlekle görmüştüm. güldüydüm baya.
  • raskolnikov2  (23.01.13 17:06:53) 
suriye de bizden az kapalı var,iran da çoğu kadın başını yarıya kadar örtüyor tv de gördüğümüz gibi sıkma baş değil suudi arabistan tam kapalı ve tehlikeli bir yer.bunun dışında italya da tv izlerken rai de türkiye yi gösteriyordu gösterdiği kadınların hepsi kara çarşaflıydı ne dediklerini anlamadığımdan bir şey diyemicem


  • sergio35  (23.01.13 17:59:59) 
Bana arabistan demeyin arkadas. Gittim, kaldim buraya geldigimde topragi opecek kivama gelmistim. Yuzu acik bir-iki filipinli kadin disinda kimseyi goremedim, nerde basin acik dolasiyosun acaba.. Yok yani evin icindeyse bizim goremememiz normal. Yarisinin gozleri bile kapaliydi. Diger yarisinin da sadece gozleri acik zaten.

Arabistan`i gitmeden onceki onyargimin daha fazlasiyla karsilastim orda. Arabistani sirin gostermeyin bosuna. Oradaki tamamen varlik icindeki yokluk.
  • seoman  (23.01.13 23:59:53) 
@seoman cidde de? :/


  • ekaterina  (24.01.13 10:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.