[]

Ekşi Duyuru'nun meşhur kedisi yeni yuvasını arıyor

Önceki yılbaşından önce kaybolan, önceki hafta kediebesi'nin yardımıyla bulunan Neşeli'ye yeni yuva arıyoruz. Sorumluluğunu alanlar kulaklık kemirdiği, perdelere atladığı gerekçesi ile Neşeli'ye artık bakamadıklarını söylediler. Daha önce de benzer gerekçelerle bakamayacaklarını söylemiş, yeni yuva(lar) bulmamıza rağmen vermekten vazgeçmişlerdi.

2 yaşında, dişi, güpgüzel tüyleri olan uysal bir kedi.

İletişim için:
Esin 0555 743 91 03


Ekşi Duyuru'daki önceki ilanları (fotoğraflar da var) krolojik sırayla:

www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

 
Benim erkek bir kedim var, kıskanç biraz, gelecek ay kısırlaştıracağım (henüz 10 aylık olmadığı için onu bekliyoruz) eğer o zamana kadar yuvalanmazsa ben alabilirim. En son çare olarak beni düşünebilirsiniz. Şu an alırsam kedim hırpalayabilir yavrucağı. Aklınızda bulunsun bu da. Yazık yavrucağa, bir türlü ev bulamadı.

Edit: Veya gerekirse şimdi de alabilirim tabii ki. Sadece bebek hırpalansın istemiyorum.
  • alicia_dominica  (17.01.13 10:15:10 ~ 10:19:25) 
dun gece biriyle gorustuk ama onceligimiz ankara veya istanbul oldugu icin biraz sikinti var.
cok tesekkurler, yuvalansa da yuvalanmasa da haberlesiriz zaten.

  • elxa  (17.01.13 11:09:05 ~ 11:13:52) 
Tamam. Ankara'da oturuyorum ben de zaten. Takip edeceğim bu duyuruyu zaten ki kedicik tekrar sokaklara dönmesin.


  • alicia_dominica  (17.01.13 11:19:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.