[]

Terk edilen acayip kedi - yeni fotografi da var

Kediyi gorunce bize hak vereceksiniz; kedi bildiginiz dikkat cekiyor. ve sokakta yasamaya calisiyor. Bilmiyor ya ne yapacagini, yolun ortasina yatiyormus. Ben eve geldigimde anlattilar kac kere, arabalar korna caliyormus kalkmiyormus. Adamlar inip yoldan kaldirmaya calismislar. Boyle saftirik.

Teyzem alacak oldu, kuzenim evde kedi istemedi. Biz zaten alamiyoruz, evde bi tane kedimiz, bahcede baktigimiz 3-8 kedi var. Omur boyu bakabilecek olan biri varsa lutfen sozlukten veya duyurudan iletisime gecin benimle.

a1209.hizliresim.com
a1209.hizliresim.com
a1209.hizliresim.com
a1209.hizliresim.com

Veteriner hekim 3-4 yasinda oldugunu soyledi. Bahcedeki baska bir kediyle birlikte kisirlastirildi. Ancak sanssizlik o ki, zaten onceden kisirlastirilmis ama hekim bunu ancak operasyona alinca anladi. Saglikli ve cok uysal.

ya boyle saskinliklari var iste:

a1209.hizliresim.com

ekleme: sahiplendirme sozlesmesi diye bir sey var. omur boyu kalacak bir yuva bulmasi icin bu sozlesmeyi yapalim dedik. yapalim mi?

 
ya o nasıl iş allah aşkına, hayvanın kısırlaştırılıp kısırlaştırılmadığını içini açmadan öğrenmenin bir yolu yok mu? yazık yahu.

umarım tez zamanda biri çıkar. yola yatıyomuş ya ahaha bayılıyorum böyle saf kedilere.
  • robin crusoe  (22.09.12 23:30:06) 
hangi şehirde?


  • kayranin kedisi  (22.09.12 23:42:35) 
@kayranin kedisi, ankara'da. tren yolu acik olsaydi istanbul'a da goturebilirdim. su halde hangi sehirden talibi olacagina bagli. eldeki her imkani seferber ederiz diye dusunuyorum.

@robin crusoe, muayene etti ama kaslariyla ilgili bir seyler dedi. sonra operasyonda anlasilmis maalesef.
  • elxa  (22.09.12 23:58:29) 
yurtlarda kedi beslemek yasak, o yüzden ben alamam ama zorda kalırsan bilkent'in kampusüne getirebilirsin. özellikle grafik tasarım bölümünde hocalar her gün kuru mama ve su veriyor kedilere. yurtlarda da epey kişi bakıyor. adapte olabilir diye düşünüyorum bir sıkıntısı yoksa.

bu haftaiçinde arabamı servisten alacağım, kampus olur diyorsan ben de alıp getirebilirim.
  • kayranin kedisi  (23.09.12 01:07:02 ~ 01:07:51) 
cok tesekkurler kayranin kedisi. gittigi yerde epey pasif kaliyor. yemek verdigimiz icin sabah aksam bahceye geliyor. diger kedilerden korkup mamaya yanasamiyor. biz basinda duruyoruz yiyebilsin diye. o yuzden ev ariyoruz. aklinizda olsun, belki bir hoca ya da ogrenci arkadasiniz ister.

bu kedi icin degil de genel olarak yazayim, kampusteki kediler dahil soyle bir risk var: (bkz: sokaklardaki tum hayvanlarin toplanmasi)
  • elxa  (23.09.12 08:43:33 ~ 13:46:41) 
bi arkadaşlara sorayım bu kedi için. evde psikopat bir kedim olmasa hiç düşünmez, ankara'ya gelir alırdım, kıyamam ben ona ya :/


  • carline  (23.09.12 13:51:12) 
www.facebook.com


kesinlikle çok hızlı çözüme ulaşacaksınız. ne ameliyatlar, sahiplendirmeler, kurtarma operasyonları düzenlendi. bir saat içinde 2000-3000 tl ler toplandı burada.
  • good room beautiful  (23.09.12 14:29:24) 
@good room beautiful,

tesekkur ederim. birincisi benim facebook hesabim yok. ikincisi haysev guzel isler yapiyor olabilir ancak simdiye kadar hic iletisime gecmedim onlarla.

belki duyuru'dan ya da sozluk'ten bildigimiz, asina oldugumuz biri evini acar. olmadi, baska yerlerde yayinlanmasi icin ilani paylasiriz gene.
  • elxa  (23.09.12 14:48:54 ~ 14:49:42) 
tesekkurler snowflake, eksik olmayin. yan binadaki borekciye de ugruyor sikca. iceri falan giriyormus. biz veya baska birileri tarafindan; bir sekilde besleniyor. ama iste nereden ne kotuluk gelecegini hic bilmiyor.

kedinin tek ihtiyaci yuva gibi gorunuyor su halde. (:
  • elxa  (23.09.12 15:22:18 ~ 15:22:37) 
çok hoş kediymiş ya. :( bu arada duyurunun altındaki tivit, facebook butonları ile duyuruyu paylaşabiliyoruz. o şekilde ilan yayılabilir. tez zamanda sahiplenir umarım.


  • hububrad  (23.09.12 19:44:25) 
en çabuk hay-sev'in yuva bulduğuna katılıyorum ben de.
çünkü kitlesi çok geniş.
çok da güzel, hemen yuva bulur bence.

facebook'a üye olmanıza gerek yok.
haysevder@gmail.com'a acil notuyla bir mail yollayın, ilanınız birkaç gün içinde yayınlanır.
çok yoğun oldukları için bir haftayı falan bulabiliyor ilanın yayınlanması.
o yüzden acil diye özellikle belirtin mail başlığında.

kediciğin fotoğraflarını, geçmişini, hikayesini, isteğinizi ve iletişim bilgilerinizi yazın.
mutlaka yuva bulur.
  • blatta hiberna  (23.09.12 21:41:23) 
anem sen ne cicisin, ne mahzun bi seysin oyle yaaa?

yuz guzelligin olunca, insan da olsan yirtiyon, kedi de olsan anasini satiyim. sirf yuzu guzel diye yuva bulma sansi yuksek bu yavrunun.

yok yok, haksizlik etmeyeyim, sirf yuzu degil, huyu da cok guzel. ustune ustluk, bi de saskaloz. bunlar da etki edecek yuva bulmasina...
  • compadrito  (24.09.12 07:09:28 ~ 07:11:51) 
oyle de.. hala talibimiz yok?


  • elxa  (24.09.12 11:35:55) 
hani cok guzeldi ya?


  • elxa  (24.09.12 22:45:05) 
elxa Haysev'e mail attın mı? Herkes yazmış, ben de tekrar söyleyeyim, mail at mutlaka. Şuraya da mail atabilirsin artı olarak. www.facebook.com
Bunların yanı sıra sahibinden.com'a ilan da verebilirsin. Çok ilginç ama cidden birileri çıkıyor oradan da.
Bu kadar büyük bir kediye buradan yuva bulman pek mümkün değil. Duyuru'da ne bebek ne tatlı kediler için onlarca ilan açtım, bir kişi ilgilenmedi. Buradaki arkadaşlar pek sahiplenme konusunda yardımcı olmuyorlar. Bu yazdığım yerlere mutlaka mail at/ilan ver.
Bir de bana özel mesaj ile kedinin özelliklerini, adı varsa adını, bir de kendi iletişim numaranı+mailini yollarsan üye olduğum bir kaç hayvan forumu var ben de oralarda ilan açabilirim.
  • buff  (25.09.12 02:45:22) 
yazdum buff haysev'e. fotograflari da gonderdim. siz kendi facebook hesabinizdan haysev'e iletirseniz de super olur. facebook hesabim yok. gerci twitter'dan da paylastik baya. duyurudan ilgilenen birkac kisi oldu, onlar da tekrar donmedi.

ben size gene iletisim bilgilerimi vereyim. zira tasiniyorum ve nete cok giremeyebilirim.
  • elxa  (25.09.12 10:21:35) 
3-4 yaşına kadar sokakta kaldıysa ev kedisi olması zor olabilir, pek durmaz evde diyorlar ama bu galiba uzun süre ev kedisiymiş de sokağa atılmış gibi anladım.


  • sambalici  (26.09.12 03:49:30) 
aynen, birkac hafta once terk edilmis olmali. oncesinde yoktu cunku hic.


  • elxa  (26.09.12 08:06:16) 
bu kedi yuva buldu (: ilgilenen herkese tesekkurler


  • elxa  (13.10.12 08:57:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.