[]

Saçlarım dökülüyo

napsam da bu saçları kurtarsam ???

Edit: Saç tipi: kuru-seyrek-sıfır kepek-
uzun süre minoxil kullandım, hala daha kullanıyorum napsak bilmiyorum.
Ayrıca kıllı bi adamım ondan mı kafamda az acaba sdjkl ?

Cinsiyet:Erkek
Yaş 23
Babam Kel ( sadece tepe açık yanlar duruyor benimde aynı yanlarda sıkıntı yok )
Clear men dökülmelere karşı etkili kullanıorum şampuan olarak

 
kız mısın erkek mi?

- erkeksen ailende erkeklerde durum nasıl, önlerden (erkek tipi) dökülme var mı?
- kız isen, saçlarına hangi sıklıkta ne yapıyorsun? boya, vs.
- ne iş yapıyorsun?
- hangi kozmetik ürünlerini kullanıyorsun?
  • [silinmiş]  (25.12.12 10:11:12) 
yaklasık 5 sene sac uzattım. (42cm) yaklasık 20cm uzunluktan sonra sureklı sac dıplerımde ağrı ve ınanılmaz derecede dökulme vardı. 2 haftada bır sacların uclarından aldırınca, sacların koklerındekı agrı tamamen kalkmıştı ve sac dokulmem cok azalmıstı. onerırım


  • ramsesseum  (25.12.12 10:17:27) 
cildiyeye git, taksim alman hastanesi'ne.


  • [silinmiş]  (25.12.12 10:24:49) 
douchebag'in sorduğu sorular önemli, onları öğrenmeden tavsiye vermek pek doğru olmaz aslında.
ama şunu söyleyebilirim, dökülmen genetikse sağlıklı yollardan bunun bir çözümünü bulamazsın.
minoxil kullandığından bahsetmişsin, ben onu sadece para ve zaman kaybı olarak görüyorum. kısa vadede(3-5 ay) muhteşem sonuçlar alabilirsin, hatta öyle ki saç mı ektirdin noldu sana diyenler olabilir, dökülmen de sıfıra iner neredeyse. ama minoxil'in etkisi kalıcı değil. bir süre sonra çıkardıkları dökülmeye başlar, dolayısıyla finasterid'e(dht blocker) başlaman gerektiği söylenir sana.
o ilaç lanet birşey, vücudun hormon dengesini bozuyor. iktidarsızlık, cinsel isteksizlik gibi etkileri olabiliyor ve hormonlarla alakalı olduğun kalıcı etki bırakma riski de var. bıraktığın zaman kısa sürede eskisinden çok daha kötü duruma gelebiliyorsun, bu da psikolojik olarak epey yıpratır insanı.
benim tavsiyem ilk fırsatta iyi bir cilt hekimine görünmen. sana gerekli tetkikleri yaptıracaktır(tsh, vitamin b12, çinko). eğer ki bir sonuç çıkmazsa dökülmen büyük ölçüde genetiktir. ondan sonra dökülmenizin tipine ve seyrine göre saç ekimi düşünülebilir. ya da kendinizle barışık yaşamayı öğrenebilirsiniz.
kozmetik ürünlerden uzak durun, hiçbir işe yaramıyorlar. ilaçların da yan etkilerini göze alabiliyorsanız kullanın, yoksa hiç bulaşmayın bile.
sağlıcakla.
  • bugategonline  (25.12.12 10:28:17) 
Editledim gerekli bilgileri HELP


  • veilofsin  (25.12.12 10:51:59) 
Benim bildigim testosteron fazlalığından dökülür saclar azlığından degil.
Kafa yapın muntazam ise kazit. Mümkünse birazda kirli sakal. Artık kendince bir karizman var ;)

  • spica  (25.12.12 11:34:23) 
@spica +1


  • coder6006  (25.12.12 13:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.