Efes'i beğenmiyorum. Tadı kötü. Becks'in tadına ise ayrı hastayım cidden. Ha mesela Guinness var. Ekmek gibi bira benim için. Canım nasıl arada çikolata çekioyrsa Guinness de çekiyor öyle güzel. Mariachi limonlu da fena değildir bak. Onun tadı da çok lezzetli.
0
g man
(21.12.12)
sana boş lakırdı değil çözüm sunuyorum sevgili kardeşim.
doritos yala. 4 saat su içme. sonra buz gibi bira. lık lık lık. oy. bu şekil zevk almayı öğrenirsin. yoksa kim zevk alabilir ki? hepimizin ensesinden bastırıyorlar.
0
yassa leyn
(21.12.12)
deli gibi manyak gibi bira içen arkadaşlarım var. efesçi hem de biri. yaz kış, sabah akşam demeden bira içiyorlar. taksiye bira ile bindiğine şahitim birinin.
siz bence votkaya takılın. bira içmek zorunda değilsiniz ya.
0
supergirl
(21.12.12)
birayı sevmem ama bomontiyi denedim beğendim.
0
there is a light that never goes out
(21.12.12)
buz gibi belçika biraları dışında zevk alarak bira içtiğim olmadı.
0
slackerbitch
(21.12.12)
bayatından bile zevk alırdım. tarif edemeyeceğim kadar seviyorum birayı.
0
tukenmez adam
(21.12.12)
ilk bardak ilaç gibi sonrası hamallık..
0
izole
(21.12.12)
ben de hayvan gibi zevk alıyorum valla.ama zevk meselesi,bi arkadaşım var aynı senin gibi suratını ekşitip seri küfür ediyo içerken.
0
jpsartre
(21.12.12)
bira sevmiyorsunuz demekki, ne diye içiyorsunuz o zaman yav?
vodka iç, rakı iç, şarap iç ne bileyim.
0
historien
(21.12.12)
Gayet severek içiyorum.
0
roket adam
(22.12.12)
Hiçbir içkinin içimi tatlı değildirki.
0
modicon
(22.12.12)
hep küfrediyorsan niye ısrarla içiyorsun anlamadım.
Bomonti içiyorum ben. yoklukta Efes'in gideri var. Tuborg sevmiyorum. bir de Leffe bulmuştum bir yerde (Belçika birası) tadı damağımda kaldı.
keyif alarak içiyorum yani. almasam içmezdim. hakkaten insanların tadını sevmediği şeyi ısrarla içmesini anlamıyorum.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.