[]

tutunamayanlar vs dublörün dilemması

hangisini önce okuyayım?

tutunamayanlara ergen kitabı diyenleri duydum doğru mu ki?


 
herhalde şaka yapıyorsun?
tutunamayanları anlayabilecek kaç ergen var bilemiyorum.
dublorun dilemması kek, rahat okunur. oradan basla.
  • botamaniaensis  (29.11.12 22:04:23) 
tutunamayanlar, türk edebiyatının zirvesinde yer alan birkaç eserden biridir :) fakat piyasa yapmak amacıyla millet eline alıp gezdirir oldu, ondan öyle demişlerdir. yoksa tutunamayanlar'ı okumak belli bir altyapı ister.

dublörün dilemması ise çerezlik bir kitap, kassan bir günde biter, okurken keyif alırsın, sonrasında pek bir iz bırakmaz.
  • ruhibirbanyo  (29.11.12 22:10:51) 
ergen kitabı denmesi facebook vb sitelerde önüne gelenin olricli paylaşımlar yapmasıdır. paylaşanların ve ergen kitabı diyenlerin büyük bir çoğunluğu kitabı okumamıştır.


  • dibini gor  (29.11.12 22:18:33) 
tutunamayanlara başla derim.ergen kitabı diyenlerden de kitap tavsiyesi alma derim.ama onlara birer adet ipek ongun kitabı hediye etmeni de öneririm.


  • neo  (29.11.12 22:33:03) 
Tutunamayanları okuyup kavramak hatta sindirmek için belli bir alt seviyeyi geçtim bariz bir seviye gerekir... Dublörün dilemması hakkında söyleyecek bir şeyim yok...


  • koli bandı kafası  (29.11.12 22:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.