[]

dünya ile bağlantınızı kesebiliyor musunuz?

böyle bi isteğiniz var mı, oluyordur herhalde bu istek arada bi tüm insanlara. özellikle teknoloji ile iç içe olup büyük şehirlerde yaşayanlar için bu istek daha ağır bassa gerek.

facebook, mail, sözlük vs gibi sitelere mesaj var mı yok mu diye bakmamak, telefonu kapatabilmek; acil bi şey olabilir, biri arayabilir diye düşünmeden başkalarıyla bağlantıyı kesmek, bunu yapabiliyor musunuz?


 
tuvalet bunun için var. dünya yansa umrumda olmaz. kısa zamanlar, ama huzurlu oluyor.


  • sttc  (24.11.12 20:06:28) 
çok gergin olduğum zaman telefonumu kapatırım. mp3'ü kulağıma geçirir yatarım bir köşeye. sonra kendime gelince de saatler sonra açarım teli.


  • vizdilva  (24.11.12 20:09:51) 
her ne kadar kendime çok kızsam da bunu yapamıyorum. bağımlısı olduğum şeyler var


  • lahanakafa  (24.11.12 20:11:25) 
Hiç böyle bir şeyi istemedim. Kimileri bağımlılık diyebilir; hay, hay hiç itirazım yok. Halimden son derece memnunum; varsın bağımlılık olsun.


  • pangea  (24.11.12 20:24:56) 
sinemaya giderken cep telefonumu mutlaka kapatırım. kendimize ayırdığımız o 2 saatte kimse rahatsız edip, film keyfimizin içine etmesin di mi?

ama evde film izlerken kapatmam. filmi durdurma şansım var çünkü...

bunun dışında kesemiyorum pek. hatta ben internet bağımlısıydım bir ara çok feci. şimdi de çok süper değilim ama azalttım bir nebze. kalkabiliyorum başından en azından. ama çok istiyorum kopmayı. doğayla başbaşa bir tatil, dertsiz tasasız bir kulübede yaşamayı çok isterdim...:/
  • kisa bisey olsun istemistim  (24.11.12 21:05:40 ~ 21:06:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.