[]

kahve makinasi?

evde tek filtre kahve içen kişi ben olduğum için öyle dev gibi makinalardan alasım yok. soft pod makinalardan da pek hoşlanmıyorum. araştırırken bi tek bu ürünü buldum. fikri olan/daha önce kullanan var mı? benzer kategorideki ürün tavsiyelerine de açığım tabi :)

www.tekzen.com.tr


 
moka denilen ocak üstü espresso aletlerini düşünmez misin?


  • kediebesi  (15.11.12 21:42:24) 
ben de merak ediyorum önerileri. bu ürün için genel yorumlarda gördüğüm en büyük eksi ek ısıtıcısı olmadığı için kahvenin hemen soğuması.


  • nedensizce  (15.11.12 21:43:17 ~ 21:45:06) 
eğer bütçe sınırlı ise makinadan ziyade french press almak daha mantıklı.


  • nouma21  (15.11.12 21:59:48) 
@kediebesi i-ih.

@nouma21 bütçe kısıtlı değil de büyük makina alırsam mutfakta tezgahta tutamam; dolaba da koy kaldır yapmak istemiyorum.
  • simona  (15.11.12 22:01:59) 
www.webdenal.com

şunu aldım memnunum şimdilik
  • zaugnakhaldun  (15.11.12 22:05:50) 
dev gibi olmayanları da var onların hatta çok güzel görünüyorlar bence.
bütçe sıkıntın yoksa al bir tane kahvelerine hayran bırak herkesi:)
reklam gibi oldu ama harika bişidir kaliteli kahve makinesi azıcık yer kaplasın yani.
bu arada bulduğun ürün çok fena alma derim.
  • crimsonlady  (15.11.12 22:06:03) 
@crimsonlady derdimi anlatamadım galiba :) koyacak yer yok tezgahta ve evde kahveyi sadece ben içiyorum o da bir iki fincan. gönül de ister gidip istasyon gibi profesyonel makinalardan almak ama sadece bir kişi için yazık.


  • simona  (15.11.12 22:11:54) 
derdini anlattın da devasa şeyler değil bahsettiklerim. istasyon ya da hava alanı kadar değil yani. yeni çıkan modeller vardı, bir hafta önce gördüm o yüzden söyledim zaten.


  • crimsonlady  (15.11.12 22:55:36 ~ 23:35:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.