[]

Araba tercih sorunu ? (capsli)

merhaba, şimdi hem bmw'ye hem de mercedes'e baktım, arada kaldığım araçlar 1.16 ve mercedes a180, iki araç da dizel ve manuel. mercedes a için beyaz renk+panoramik cam tavan+ geri görüş kamerası+blutut+5 kollu jant+parçalı deri koltuklar = 80 bin tl. dediler ve şubata gün veriyor fakat şubatta geleceği için araç 2013 olacakmış ve model farkı ne kadar olur bilemem dedi satıcı :/ .

gelelim araç hazır burda alırsak yarın t bmw'ye standart paket, arka park sensörü falan filan beyaz renk+jant=72 bin tl. kampanyalı fiyatmış 2013 isterseniz 3000 euro zam gelecek dedi bana pek inandırıcı gelmedi ama dedi işte, gelir mi gelir o zaman bu araba 80 bin tl'ye gelmiş olacak. sunroof falan yok standart paket işte. iki arabanın capsini de koyuyorum siz olsanız naparsınız, hangisini alırsınız, bmw yi seçerseniz 2013'ü bekler misiniz? teşekkür ederim cevaplar için, öptüm.


 
a serisi yeni kampanya fiatı, seneye fiatları yükselecek, bir sene kullanıp satsan bile karlı olacağını düşünüyorum

bmw ise zaten çok iyi sattı, aynı şeyler önümüzdeki sene onun için geçerli olmayabilir.

eğer ikisinden birini alcak isen bence a serisi ama ikisine de binen biri olaraktan şunu da söyleyeyim ne a serisinde bir mercedes e binmiş gibi oluyorsun ne de 1,16 da bir bmw kullanmış gibi oluyorsun. bmw ve mercedesin marka değeri benim için çok daha yüksekte, bu araçlar olmamış tam
  • cahit tomruk  (13.11.12 14:17:47 ~ 14:20:40) 
bmw'yi daha çok severim ama bu sefer mercedes daha çok tercih edilesi duruyor. malzeme kalitesi çok eleştiriliyor ancak bence bmw'ye göre iç tasarımı daha güzel mercedesin. ayrıca panaromik cam tavanda beyaz arabaya ayrı bir hava katıyor. bence tek dezavantajı şubata kadar beklemek...


  • h2  (13.11.12 14:23:11) 
a da 1 seriside kullandım a basar geçer aga fiyat da böyle iyi 2013 de 85 bini vurur modeller. ben olsam a alırım içi falan da rahat bence yeni tipi de gayet hoş ayrıca manuelse yakıt performansı da mersodan yana


  • veilofsin  (13.11.12 14:26:16) 
nasil fiyat veriyor fiyatlar belli degilse?

bence konus, bu fiyattan alirim, subat'i beklerim de.
  • burfak  (13.11.12 14:57:03) 
İki sebeple mercedes daha yakin geliyor.
Birincisi bmw nin standard paketlerini hic begenmiyorum. En ufak bir estetik veya teknolojik unsur barindirmiyorlar. Disardan bakinca bmw, icerden dogan slx resmen. Dolusunu alirsan ayri ama hayatta o parayi ici bos bir arabaya vermezdim.
İkincisi de yukardaki arkadasin da bahsettigi gibi mercedes yeni ciktigi ve kampanyada oldugu icin onumuzdeki bikac sene nerdeyse hic deger kaybetmeyecek. C180 lerin kampanyada oldugu zamanlar alan tanidiklarim 2 sene kadar binip nerdeyse aldiklari paraya sattilar geri. Bmw lerin de piyasasi iyi ama bana mercedes daha sicak geliyor gibi.
  • sAINT  (13.11.12 16:08:19) 
Yahudi'ye sormuşlar kaç çeşit araba var diye; Mercedes ve diğerleri demiş.


  • himmet dayi  (13.11.12 16:32:29) 
a serisini görene kadar gulietta 1.16i falan karşılaştırıyodum birbiriyle a'yı bir gördüm kalanları hala karşılaştırıyorum..


  • andlee  (13.11.12 17:31:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.