[]

ipad mini

ipad mini almayı düşünüyorum. f/p oranı olarak ne düşünüyorsunuz. ios dan pek anlayan biri değilim ama fiyatı ve tipi bana uygun geldi. ipad in boyu büyük diye sıcak bakmıyordum bu hoşuma gitti




 
valla hacı ben bir daha apple almamaya yeminliyim. Zamanın iphone 3g tr ye yeni geldiğinde 16 gb lığı için dünya kadar para bayıldım. daha sonra update ( 3g için update ) yapa yapa, updateler telefonun anasını belledi ( kaba tabirle ) tel yavaşladı. uygulamarı eskisi gibi hızlı kullanamıyorum, en basitinden safari de bir sayfayı 40 saatte açıyor. ilk başlarda benim telefonda sorun var sandım ama 3g si olan herkesde aynı problem var. sana tavsiyem apple alma. samsung al. eğer kitap okumak içinse kindle al.


  • Kreuzberg  (08.11.12 10:18:39) 
apple'ın 3g modeli 4 yıllık bir telefon önce bu ne ya demeden önce 4 yıllık samsung'un çalışan bir telefonu var mı acaba bir ona bakın derim. ben ipad kullanıyorum çok da memnunum, her işimi görüyor mini'nin de farklı olacağını zannetmem tavsiye ederim ben.


  • ekaterina  (08.11.12 10:23:30) 
her apple ürünü gibi f/p oranı yüksek...ama buna aynı oranda kalite oranı da aynı şekilde yuksek...
apple'ın bir ürününü aldığınızda 3-4 yıl hiç bir sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz...örnek olarak daha yeni çıkan ios6,resmi olarak iphone 3gs e bile çıkmıştır.diğer markalara baktığınızda,mesela samsunga 1-2 yıl sonra eski modellerine desteği keserler yeni model satmak için.
eğer sizin istediğiniz her an yanınızda taşıyacağınız bir tablet ise,ve kalitelii birşey arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim..
  • bana da bu yakisir  (08.11.12 10:35:20) 
iyi alette fiyatı yüksek baya. nexus 7 falan da araştır.
www.teknoseyir.com

istanbulda bilişim var
www.istanbulbilisim.com.tr
  • contavolta  (08.11.12 11:11:15 ~ 11:12:39) 
Yurtdışından alacaksan iyi olur ama Türkiye fiyatı Hepsiburada'da 1150 lira. 16GB wifi modelin fiyatı bu. Komik rakamlar yani.

Tabi yurtdışından alacaksan Nexus 7'ye de bakmadan geçme. Mini'nin ekranı 4:3 oranına sahip. Nexus 7'de 16:9 bu oran. Özellikle ele alındığında, kullanım kolaylığı açısından fark olduğu belirtilmiş birkaç yerde. Basit gibi görünse de, ileride canını sıkabilir.
  • ahmetcan44  (08.11.12 14:47:33) 
andorid telefonum var zaten bi de ios işletimli alayım dedim. amerikadan gelecek cihaz ondan düşünüyorum almayı zaten 500 tl bişey yani bedava o fiyata telefon yok artık


  • veilofsin  (08.11.12 15:16:02) 
iPad 2'yi eline aldıysan bence sıkıntı olmaz, seni fazlasıyla memnun eder. Yarısı ağırlığında. Donanım olarak da yeterli bir cihaz. iPad 3 ve 4 gibi hayvansı grafik işleme kapasitesine sahip değil belki ama yine de şimdilik yapamayacağı şey yok Appstore açısından bakarsak.

Tabi sen yine de kullanıcı izlenimlerini okumaya devam et. Çok yeni bir cihaz, kronik bir sıkıntısı olabilir, can sıkabilir.
  • ahmetcan44  (08.11.12 17:14:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.