[]

yolcu otobüslerinden anlayan

neoplan ,Man , Mercedes-Benz Travego, Mercedes-Benz Tourismo hangisi daha iyidir, daha konforludur?




 
tourismoyu sakın tercih etmeyin. zaten şehirlerarası otobüsü değil. neoplan starliner en iyi otobüstür. ama diğer neoplanlar ortalama. travego da ortalama fakat iç donanım konforda çok etkilidir.


  • eipcack  (06.11.12 09:38:05) 
eski modeller için olsa neoplan derdim ama son modelleri için hepsi güzel pek bir fark yok.


  • ozmania  (06.11.12 09:38:21) 
En iyisi Setra'dır. Ondan sonra Neoplan gelir. Sonra Mercedes O 403. Ardından Mercedes Travego.


  • bilmemkacincinick  (06.11.12 09:39:44) 
bacak boyunuz uzunsa setra daha iyi. koltuk mesafesi biraz daha geniş onlarda.


  • hosein  (06.11.12 09:42:21) 
ben mercedes i tercih ederim otobüslerde.
arada kalite farkı var bayağı...

  • benaslindayohum  (06.11.12 09:47:41) 
bildiğim kadarıyla koltuk mesafesi, bacak boyu vs. markaya bağımlı bir şey değli. zira firmalar bütün bu otobüsleri bakkaldan ekmek alır gibi bana bi setra gönder diye almıyor. sipariş üzerine hazırlanıyor. yani siz setra alırsınız, içine de 52 koltuk koy dersiniz 52 koltuk dizerler, tepedeki ışıkları falan ona göre ayarlayıp verirler. yok ben konfor isterim derseniz 48 koltuklu sipariş edersiniz, ona göre dizilip getirilir. bi tarafa tek sıra diz derseniz öyle yaparlar.tuvalet olmasın, oraya da iki koltuk ekle dersiniz, öyle üretirler. hatta elinizdeki otobüsün koltuk arkası tv'leri yoktur mesela, yolalrsınızi koltuklar yenileriyle değiştirilir, otobüsün kendisini değiştirmeden.


  • kibritsuyu  (06.11.12 09:56:18) 
2+1 koltuk dizilimli man fortunalar en iyisi bence.


  • nuisance  (06.11.12 09:58:12) 
setra ve man en iyisi bence.
setra o biçim konforlu bir araba, ses yok, ferah.
man fortuna geniş konforlu koltuk arası epey geniş ve süratli, bana kalırsa diğerlerinden en daha seri.
neoplan sadece tipten ibaret olan ve özellikle koltukları bi poka yaramayan içi basık bir araç ve en son tercihim olurdu.
  • seyduna6687  (06.11.12 10:16:16) 
setra-travego-van holl bu 3 marka en iyisidir arkadaşlar
SAYGILAR
"detaylı bilgi" ====>> nuridemir06destek@gmail.com
  • nuridemir06  (06.11.12 16:19:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.