[]

güzel bi gününüzü anlatın dostlar

ödevim var, en güzel günümü anlatmam lazım. düşündüm, bilemedim! hayal gücümü katabilirim bu güzel gün hikayesine. ama merak ettim, böyle dank diye sorulunca insan cevap vermekte zorlanıyor, bi de "en" ibaresi koyulunca. siz anlatabilir misin en güzel gününüzü?




 
sapanca'ya gittik bir gün. maşukiye'ye çıktık. butik oteller falan var. ahşap yapılar. böyle bi dere var. yol dereden yüksek. otelin arka tarafı dereye bakıyor. heryer kar. ormanın içinde. dere şırıl şırıl. restorandayız. rakı içiyoruz, mezeler falan. ara sıcaklar geliyor. balık tabi. soba da yanıyor içerde. ne üşüyoruz ne terliyoruz sobaya yakınız. dört kişiyiz. fotograf çekiyorsun fotograf bile güzel çıkıyor. kendi kendine. öyle bir gün. istanbul'a dönüyorsun akşam. vay amk diyosun ne güzel bir gündü lan.


  • il padrino  (05.11.12 02:32:18) 
çocukluk yıllarında aileyle birlikte yapılan pazar kahvaltılarından biri olurdu herhalde.


  • nedensizce  (05.11.12 02:32:21) 
belki ödev açısından işe yaramayabilir, ama kendi hikayemi anlatayım. yıllar boyu insanların nikah davetiyelerinde "bu en mutlu günümüzde.." diye giden cümleler okudum. ulan bu ne saçmalık, bir insanın en mutlu günü evlendiği gün mü olur lan, yazık böyle düşünen insanlara falan derdim. sonra sıra kendi nikahıma geldi, bu süreci mümkün olabilecek en sade şekliyle patırtısız geçiştirdik. ve ben o güne neden "en mutlu gün" dediklerini gayet iyi anladım. o güne kadar, sevdiklerim içinden o kadar çok insanı hiç bir arada görmemiştim. olay buymuş meğer. nikah bitince 20 küsur kişiyi toplayıp eve gittik, çay içip börek falan yedik, sohbetler ettik, ve o gün benim için en güzel gündü.


  • kül  (05.11.12 02:42:18) 
  • exodia  (05.11.12 08:10:11) 
  • compadrito  (05.11.12 17:39:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.