[]

Ford focus titanium vs. Mercedes yeni a serisi, ne saçma deme bi bak :)

selam bebişler, benim ford focus 2012 titanium bi arabam var ve adeta kendisinin tek bir görevi var benzin içmek, bildiğin benzinkolik çıktı araba yemedim içmedim aldım doyuramadım yetiremedim :(((( 200 liralık benzinle ancak 500 km gidiyor :((( neyse gelelim duruma duydum ki mercedes yeni a serisi dizeli 3.8 litre yakıyor demiş 100 km de hadi bilemedin 5 yaksın dimi ama bunu satayım onu alayım diyorum, şimdi durun dinleyin e heralde mercedes al demeden önce ; çok fazla para veremeyeceğim yani opsiyonları da alamam bu araba ancak gidecek en fazla 75 bin tl ye çıkabiliyorum sizce değer mi? dolu arabayı satıcam neticede park sensörü falan hiçbir şeyi olmayacak yeni arabanın. Cevaplarınız için teşekkür ederim öptüm.




 
nöbetçi bayi bulursan durma hemen al. park sensörünü yiyim. taktırırsın 100 liraya kralını.


  • john daniels  (25.10.12 23:37:48) 
dunyada iki tane araba vardir. mercedes ve digerleri. soruya cevap olmustur eminim.


  • lorenzen  (25.10.12 23:39:57) 
yeni a zaten benzinli 68bin, dizel de 73binden satışa çıkacak. 72bin de olabilir kesinleştirilmedi fiyatı. bence yeni a al. hem dizaynı da mükemmel konforu da. binip kullanmış biri olarak söylüyorum. gerçi kısmetime amg paket düşmüştü bana. yalnız dizel yeni a nisan ayında geliyor onu da belirteyim.


  • barkopasa  (25.10.12 23:57:29) 
Ford focus 3 titanium TDCİ+smart pakete geç dostum :) A serisi iyi hoş ama dolusu olmadıktan sonra tat vermez...Dolusu gerçekten gösterişli ama o paranın arabası değil bence.. Aracındaki motoru bilmiyorum ama ecoboost olmadıktan sonra LPG taktırabilirsin... focus 3 kullanıyorum yardımcı olabilirim...


  • bmw de onnumara yag yakan adam  (26.10.12 00:01:21) 
2012 arabaya lpg takılmaz günah, alan düşünsün artık, arabadan vazgeçtim zaten de ne alıcam ama :/ @bmwde on numara yag yakan adam , cevap nick uyumu diyorum başka bir şey demiyorum :D


  • ekaterina  (26.10.12 00:05:12 ~ 00:06:28) 
bunu ne kadara satıyon?


  • enkolaykullaniciadi  (26.10.12 00:08:44) 
piyasayı araştırmadım daha da iyi bi fiyata gider diye düşündüm 16binde temiz bayandan :D, şeker kırmızı rengi.


  • ekaterina  (26.10.12 00:13:50 ~ 00:14:47) 
benzin parası bu kadar koyuyorsa sence üstüne bir de borca girmek mantıklı geliyor mu?
tamam mercedes iyi hoş ama arada ödeyeceğin farkla kaç sene deponu full doldurursun.

  • kayranin kedisi  (26.10.12 03:21:26) 
@kayranın kedisi +1
araba piyasasını çok bilmem ancak fiestalar için baya iyi konuşuyorlardı (focus sevemedim de bir türlü)

  • kisa  (26.10.12 08:38:04) 
ya bu araba jeep falan olsa ya bak jeepe biniyorum benzin de gitsin yani derim açıkçası focusun bu kadar harcamasına gıcık oluyorum, focus ya, milletin meganı astrası bi depoyla 800-900 km gidiyor, gerçi focusun dizeline de iyi diyorlar da yaptık bir hata işte. mercedes hem az yakıyor hem de çok güzel bi araba hem de mercedes ama şu an için 109 bin tl de vermem mümkün değil. @kayranin kedisi buna verdiğim benzin paraları havaya gidiyor hiç değilse arabanın ederi artmış olacak arada ödeyeceğim farka da bana çok saçma gelmedi o açıdan.


  • ekaterina  (26.10.12 10:07:07) 
bence sen benzinli polo al 29.000'e, tüp taktır kullan.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (26.10.12 10:07:55) 
mercedes e serisinden itibaren baslar diyorlar, en iyi c serisinde hissediyorsun bunu.

yeni a serisini test olarak kullandim, diger bir sürü arabayi de kisa da olsa kullanmisligim var, allahi var güzel araba. ama yani simdi golf var mesela, golf varken aradaki fiyatr farkina degecek bir arabami? bence degil.

hem bir mercedes olayina girdin mi valesi, yikamasi falan bile fazla para. demedi deme. beklenti artiyor.

bir de arka tarafi dar, yani focus'a göre falan daha kücük bir araba. bence geri adim atmis olursun.

golf dizel düsünsen? veya focus dizel?
  • burfak  (26.10.12 13:33:43) 
@burfak aynı araba için veya eşdeğeri için satmak da istemiyorum içime sinmez üzülürüm ki golf demişsin de golf önce kendine adam gibi bi kasa bulsun motorla uğraşacağına hıh :D. bin şahit gerek astrayla focusun aynı segmentinde olduğuna, daha çok corsa, fiesta'nın eş değeri gibi duruyor. en iyisi gidip kendim görmem galiba, tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için.


  • ekaterina  (26.10.12 23:44:09 ~ 23:47:29) 
hocam naptin? astra'yla golf'ü ayni cümlede kullanmamak gerekiyor.

disini begenmemis olabilirsin de kullanirken falan cok iyi.

ayni araba veya esdegeri icin satmak istemiyorum demissin de sirf boyutlarindan ötürü focus'tan a serisine gecince geri adim atmis gibi olacaksin inan bana.

a serisinin arkasi dar bence epey. ayni bmw 1 sersininde arkada baktiginda nasil kapali geliyorsa, sanki etrefi hic göremiyormussun gibiyse bunda da öyle.
  • burfak  (29.10.12 15:07:38) 
ben de 3 yıldır mondeo titanium 2.0 kullanıyorum. mazot işi dediğin gibi belimi büküyor ama bu araçta bulduğum konforu bmw 3.20'de dahi bulamadım. mercedes a serisine bence değmez, ben olsam hiç al sat işine girmeden keyfime bakardım.


  • bugategonline  (29.10.12 15:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.