[]

ipad için kılıf önerisi ?

kılıf dedim ama 3 sorum var esasen :)

1) www.saksfifthavenue.com bunu mu alayım yoksa smart cover mı alayım hangisi daha kullanışlı olur?

2) iphone kullanıyorum 2 yıldır ekranına hiç koruyucu yapıştırmadım buna da yapıştırmak istemiyorum çizilir mi acep, iphone çizilmedi ama bilemedim :/

3) bunu kaydettirmem gerekiyor sanırım 100 tl harç bunun için de alacaklar mı :( (edit: yurtdışından geldi)

 
1) çok fark etmiyor kılıflar hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ama smart cover daha kullanışlı.

2) mat filmler var onlardan bir tane alıp yapıştır. aynı anda alınıp biri filmlenmiş galaxy tab ile filmlenmemiş vardı ikisinin arasında dağ kadar fark oldu şubattan bu yana.

3) türkiyeden bir mağazadan aldıysan kayıt olayı olmuyor yahu
  • taqster  (19.09.12 11:36:37) 
1) smart cover kullanıyorum, eksik tarafı, ipad'in arkasını korumaması ve ipad düştüğünde bir yararının olmaması. eğerbu kılıf önlü arkalıysa ve sağlamsa bunu tercih et.

2) valla ben ipad'e yakıştıramıyorum koruyucuyu. o yüzden kendi ipad'imde kullanmıyorum. ama dersen ki çocul cocuk da oynar bununla, düşürürüm falan.. o zaman yapabilirsin.
  • tormentorius  (19.09.12 11:38:18) 
benden bi de annemden başka kimse ellemez çoluk çocuk yok pek yapıştırmiciim sanırım, evet önlü arkalı bu kılıf.


  • ekaterina  (19.09.12 11:42:14) 
www.hizlial.com


bunu kullanıyorum çok memnunum.
  • balik kraker  (19.09.12 11:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.