[]

böcekler yüzünden uyuyamıyorum!

sorum şu: onun olduğu odaya giremiyorum. evde bile durmak istemiyorum şu an. kollarıma, boynuma bir şeyler dokunuyor sanki sürekli. kıpkırmızı oldu kollarım kaşımaktan. ne yapacağım ben? sakinleşemiyorum asla. yatağa yatmak,koltuğa oturmak bile istemiyorum.gece gece deliriyorum ben sanırım.

olay şöyle:tatil amaçlı köye geldim, her yer böcek arkadaş. biraz korkumun üzerine gideyim belki bu sayede yenerim dedim ama olmadı. daha kötü oldu. biraz önce duvarda kocaman bir şey gördüm (göz yanılması zannettim hatta oyle bır karaltı) ışığı açmamla dondum kaldım. o ne kocaman bir böcek! 30 tane ayağı vardı sanki. uyuyan kuzenimi uyandırdım öldürsün diye.. öldü ama aklımdan çıkaramıyorum ki.


 
bende de aynı durum var, ama köyde falan değilim, yapacağın tek şey sabahı beklemek, çünkü bir çözüm yok, çünkü böcekler çok güçlü yaratıklar aslında küçükler ve bizden korkuyorlar ama psikolojik olarak... birisi böceklere "senin onlardan korktugun kadar onlarda senden korkuyor" demeli


  • wayne  (10.08.12 02:00:48) 
gördüğün bütün böceklerin katli vaciptir.hepsini öldür(t)eceksin.ve için rahat ederek yatağa gidicen ve uyuyacan.


  • Belchior-Cesario  (10.08.12 02:05:21) 
korkunun üzerine köydeki serçeden bozma böceklerle gitmeye kalkarsan yerinden kıpırdayamazsın tabi. minik sinekler var meyve sineği midir nedir yavaş yavaş onlara yaklaş. şimdi nette dolan, alakasız şeylere bak saçma flash oyunlar falan oyna, kafan dağılsın. böcek ilacını da yanında tut güvende hissedersin.

aynı gece içinde aynı kabus bir daha yaşanmaz de kendi kendine.
  • cominghomeagain  (10.08.12 02:07:48 ~ 02:08:38) 
1 şişe detan maxi, 1 şişe de raid max al. detan kurtulmak, raid de anlık müdahale için. evin her yerine(yerlere, deliklere, kapı ve pencere önlerine) detan sık, her gün tekrarla. arada böcek görünce de raid max ile kafasına sık(anında öldürüyor) bu şekilde çok kötü durumdaki bir evi 3 günde temizlemiştim ben.(dolap arkalarına raid max sık mutlaka)


  • yakuza123  (10.08.12 02:14:01) 
daha anlık önerileriniz yok mu? oturduğum yerden 1 cm bile kıpırdayamıyorum şu an. alt üst oldum resmen. nereden bulacağım bu saatte böcek ilacını. deodorant sıksam böceklere ne bileyim yerleri çamaşır suyu ile silsem..


  • kırmızıkaşekaban  (10.08.12 02:18:23) 
deodorant sıksan afallar daha beter oraya buraya uçar hayvan kafayı yersin. kuzenim öldürdü diyorsun, hali hazırda etrafta böcek var mı? yoksa elinde internet var kafanı dağıtmaya çalış uğraştıkça üstüne çekiyorsun.


  • cominghomeagain  (10.08.12 02:36:58) 
benzer bir durumu ben de yaşamıştım, ist'de okurken.
kendini güçlü hissettirecek bişeylere ihtiyacın var; zira şu an korku tüm benliğini kaplamış durumda fobim yüzünden.
şahsen ben, rocky soundtrack açmış ve deliler gibi şınav, mekik, barfiks çekmiştim de çekmiştim, ta ki korkum bedenimi terkedene kadar.
korkumun yerini, cesaret ve güç hissi almıştı.
senin de böyle bişeye ihtiyacın var. bu fiziksel bir egzersiz olabileceği kadar sana güven ve huzur veren şeyleri de düşünmek olabilir.
  • pangea  (10.08.12 02:38:54) 
eklem bacaklı fobisi ya la bu. vallaha aynısı bende var. karıncayı tutarım en fazla o da vücuduma yönelmediği takdirde. sanki her an bana gelecekmiş gibi ya la. ordan koşarak uzaklaş psikolojini bozarsın vallaha


  • neysene  (10.08.12 02:51:19) 
böcekler insandan kaçarlar. pek yanaşmazlar. rahat ol.


  • mercyrium  (10.08.12 07:38:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.