[]

turkcell batıyor mu?

selamlar gençler ve genç hissedenler,

malumunuz turkcell, aylık 20 lira 30 lira yükleyen müşterilerine epey konuşma, mesajlaşma ve internet alışkanıkları kazandırmıştı. durup duruken sms.ler her yöne konuşma dakikaları falan derken memnundum kendilerinden. evet, memnundum.

ama fakat lakin, önce 30 lira karşılığına verdiği 2 saat heryöne ve 450 sms.i geri aldı. sonra, yüklediğim liralara "hayırlı olsun kardeş al sana dakika, sms" diye bi dönüş yapmadı (ki genelde yapardı), en son da kapalıyken gelen çağrıları öğrenmek için olan kimaramiş özelliği de ücretli olmuş.

hayırdır ne oldu bu adamlara? bu arada vodafone da sol kulvardan hızla ilerliyor sanki.

 
müşteri kazanmak için yapılan fırsatlar, müşteriyi kazandıklarını düşündükleri zaman azalacaktır. normal karşılamak gerekir. kendisi böyle bir piyasada hizmet etmekte nitekim.


  • mestre  (29.06.12 10:54:14) 
cevap sorunuz da gizli sanırım.
"malumunuz turkcell, aylık 20 lira 30 lira yükleyen müşterilerine epey konuşma, mesajlaşma ve internet alışkanıkları kazandırmıştı"

baştan belki zarar ederek sübvanse ettikleri fiyatları şimdi yukarı çekiyorlar. insanlar da alışkanlık kazandırdılar.

turkcell' için yazılan bir araştırma raporun da görmüştüm abone başına ortalama fatura 17 tl diye. ama bunu 25 tl seviyesine çekmeye çalıştıklarından bahsediyordu. şimdiki sabit fatura kampanyaların da fiyatlar da hep bu düzeyde dikkat ederseniz.
  • spy of soul  (29.06.12 10:54:25) 
her sey daha fazla kar etmek icin. batmaz merak etme.


  • Laplace  (29.06.12 10:55:27) 
o teklifi atıyorum 6 aydır kontör yüklemeyen müşterilerine yapıyorlardı. yani sen şimdi hiç kontör yüklemesen uzun süre gene yükleyin hediye edelim derler.


  • like it or not  (29.06.12 10:56:36) 
gotleri kalkti, ben gecen hafta avea'ya gectim turkcell'den, yari fiyatina ayni dakika, ayni sms, iki kat internet kullaniyorum.


  • nawres  (29.06.12 11:01:49) 
Turkcell 2011 3ncü çeyreğindeki 313 mio TL net karını bu seneye 510 mio TL olarak taşımış. www.kap.gov.tr

Gelirlerini daha düşük bir oranda artırmış. Yani karlılığı artmış durumda.

Söylenildiği gibi tamamen piyasa ele geçirme amaçlı hareketlerin meyvelerini toplama dönemine girmiş durumda.
  • eleventh american esme has met  (29.06.12 11:30:39) 
şu anda karda olan tek gsm operatörü turkcell. vergilerle birlikte hesaplanınca vodafone ve avea zararda. hatta vodafone kemerleri sıkmış durumda, avea bile daha çok yatırım yapıyor.


  • black sabahat  (29.06.12 12:07:36) 
"şanımız yürüsün yeter!" mantığı da yok değil.


  • cetoxim  (29.06.12 17:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.