[]

el yardım

daha önceki duyurularda bahsetmiştim. çalıştığım ortamda bi hatun vardı. daha önceleri sabahları sürekli günaydın der beni selamlardı. yakınlarında bir yere geldiğimi duyduğunda keşke beni de çağırsaydın falan derdi. ne zaman ben ona ilgimi belli ettim benden uzaklaşmaya başladı. bir kaç kez davetime çeşitli bahanelerle karşılık vermedi. ne ayak çözemedim. bu aşamadan sonra ona nasıl davranacağım konusunda çok kararsızım. duyurunun gece kuşları, el yardım!




 
tekrar umursamaz olacaksın tabii ki, hiiç konuşma yüz verme çağırma selam verince soğuk bir şekilde günaydın falan der geçersin. unutma böyle insanlara karşı 4s rulez!


  • ekaterina  (12.06.12 00:54:08) 
İlgini belli etmeyi kes, bu sefer yine o üstüne düşmeye başlar.
Çok üzücü ama galiba ''bu işler böyle.''

  • tanterosa  (12.06.12 00:54:51) 
Sen de ona ilgisiz davran. Genelde böyle oluyo.


  • otonom  (12.06.12 00:54:53) 
siktiret değmez. varlığını reddet. egosunu okşama.


  • fluorescein  (12.06.12 00:55:34) 
bu ne hız duyuru çok sevindim. hepinizin ortak noktada buluşması da güzel. ben de şu anda o şekilde davranıyorum ama yelkenleri suya indirmekten korkuyorum.

###yazmaz olaydım öneriler kesildi :(
  • novotni  (12.06.12 00:57:40 ~ 01:09:56) 
abi bunlar ruh hastası ya... sen kesinlikle onu hamle yapma daha fazla, o yine gelirse de, eski ayaklarına başlarsa da, hemen çak bugün de gidecez filan die. yoksa yok.

bu işlerin bu kadar karışık olması başlıbaşına kızdaki arızaya delalettir.

allah sabır versin.
  • huseyin riza  (12.06.12 01:15:27) 
@emirkulu, yok hacı direkt davetti. alınmış biletler vs.


  • novotni  (12.06.12 01:24:09) 
başak burcu olabilir. başak burcu bir arkadaşım kendisinin böyle olduğunu, elinden bir şey gelmediğini anlatmıştı. burcunun en sevmediği özelliğiymiş. ilgisini kaybetmiştir öyleyse.


  • dasher  (12.06.12 02:10:50) 
ahaha emirkulu kendi duyurusundaki arkadasini oyalayan elemana sinirlenmis gelip sana patlamis.
Abi senin konuna gelince de bunlar en basit tabiriyle kolpaci insanlar. Yapalim, edelim, gidelim derler millete sosyal bir insanim imaji vermek icin, bi yere cagirdiginda da bi bahane bulur gelmezler. Ugrasma bosver, muhremelen o soylediklerinde de ciddi degildi.

  • sAINT  (12.06.12 03:35:43) 
soğuk yapayım falanlara girmek yerine direk sikleme. buna göstereceğin ilgiyi başka canlılara göster.


  • alacran  (12.06.12 03:41:46) 
3 davet kuralı vardır
bir kızı 3 kere bir yere davet ettiniz (son dakika degil tabii, vakitlice) ve 3ünde de sizi red ettiyse, o kızın peşini bırakın, sizinle görüşmek istemiyor demektir.

  • cruseo  (12.06.12 08:04:59) 
@dasher, evet başak burcu. o arkadaşına sorar mısın peki ne onun ilgisini geri getirirmiş :)


  • novotni  (12.06.12 09:50:13) 
sAINT+1.

Is yerinde sikca gorulen bir insan tipi var, surekli onerilerle gelir ve surekli her etkinlige katilacagini soyler, birkac ornek vereyim:

1.Haftasonu piknige gidelim
2.Yelken yapmak istiyorum, yelkene gidelim.
3.Firsat sitelerinde rafting firsati satiliyor, raftinge gidelim,
4.Aksam parti duzenleyelim icelim sicalim.
5.Ucurtma senligi var, ona gidelim.

Birileri bunlari yapmak icin organizasyon olusturmaya calisinca da hep bahaneleri olur. Bakalim:

1.Bu aralar kene cokmus, korkuyorum, ben gelmeyeyim piknige.
2.Ay sonundayiz, pek param kalmadi, sonra bakalim yelken isine.
3.Bilegimi incittim, ben gelemem.
4.Arkadasimin dogum gunu var, annemler geldi bende kaliyor vs.
5.Hastayim, usuttum.

Amaclari sanirim sosyal gorunmek. Ha madem firsat var, neden boyle etkinlikleri reddediyorlar, bilmiyorum, sanirim o grupla takilmak istemiyorlar.
  • lightblue  (12.06.12 09:52:30) 
ilk 4 yoruma katılıyorum.


  • subseven  (12.06.12 12:36:25) 
sürekli kendini ulaşılmaz ve özel hissettirmen gerekiyor. mesela hiç bir zaman çok "seninim" gibi hissettirmemelisin, her zaman geri kaçacakmış gibi davran. arkadaşımın kendisiyle ilgili itirafı bu şekildeydi :) yani yine ilgilen ama mesafe de koy, bir ara iki arama gibi. ağına adam gibi düşerse(?!) bu kadar mesafeli kalma tabi :)


  • dasher  (12.06.12 14:40:59) 
@Novotni, sonuc bekliyoruz.


  • huseyin riza  (07.07.12 10:49:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.