[]

Tutunamayanlar'a başlasam mı ?

Selam arkadaşlar. Bu aralar pek keyfim yok ne zaman şu kitaba başlamaya niyetlensem kesin birileri daha sonra okumam konusunda uyarıyor beni. Nedir bunun olayı ? Okumalı mı sizce ?




 
önce ahmet hamdi okumanı tavsiye ederim, saatleri ayarlama enstitüsüyle başla bence


  • lonelily  (06.06.12 12:39:45) 
Sımdı burdan bana cok kızanlar olacaktır ama bu zamana kadar cok kıtap okudum sadece 2 tanesını yarım bıraktım bırısı vadıdekı zambak, dıgerı tutunamayanlar cok sıkıcı bır kıtap.


  • ekaterina  (06.06.12 12:40:54) 
  • mocha  (06.06.12 12:43:24) 
Okuyabiliyorsan oku. Özgün bir eserdir. Ama bu kitabın en çok yarıda bırakılan kitaplardan biri olduğunu da unutma :)

kaynak: kısmen ben, kısmen çevrem
  • jesterdvine  (06.06.12 12:43:58) 
abartmamak lazım. değer vermek ile mit'leştirmek ayrı şeyler. zaten tek nefeste okuyabilme ihtimalinizin düşük olduğunu tahmin ediyorum tutunamayanları bitiremeyenlerden biri olabilirsiniz. he tek nefeste, yani uzun aralar vermeden okuyabilirseniz tebrik ederim.


  • hınzırpaşa  (06.06.12 12:47:06) 
Zor bir kitap olduğu önbilgisi ile başla derim. Ben zevk almıştım ama kitabı bitirmem birkaç yılımı almıştı diye hatırlıyorum, bir çok yerini de tam anlayamamış olmam olası. ancak hala aklımda olan bir yer var, "3 yer cilası, 7 perde yıkama, 1 koltuk yüzü değiştirme kadardı yokluğun". Yani buna benzer bir bölüm vardı kitapta. Çok etkilemişti beni.


  • bitter cikolata  (06.06.12 12:48:54) 
dayanıp 400. sayfaya kadar okursan herşey yerine oturuyor ve kitap akıp gidiyor. ama o kadar dayanamazsan kapatıp bırakman normal bence.. o ilk 400 sayfanın tadını sonrakileri okurken alıyorsun. bende öyle olmuştu


  • patir  (06.06.12 13:02:16) 
bence ne olursa olsun başlayın ya. bu kitap bir yaradır.


  • surlefil  (06.06.12 13:28:48) 
hemen başla abarttıkları gibi değil, çok kolay okunur.


  • naberlan  (06.06.12 17:09:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.