[]

google adwords

bi kaç sitede gördüm google adwords satıyorlar.

100 dolarlık adwords hesabını 150 tlye, 100 dolarlık adwords kuponunu ise 25 tlye satıyorlar.

sorum şu hesap ve kupon arasında ne gibi fark var kuponlarda sorun mu çıkıyor nedir?

 
bildiğim kadarıyla her hesap için sadece bir kere kupon kullanılabiliyor, o yüzden diğerine göre fiyatı düşük olabilir.


  • ocanal  (16.05.12 17:45:45 ~ 17:45:59) 
evet adwords kuponu sadece bir hesapta kullanılıyor. ama kuponlar aktif hesaba göre çok ucuz yani kupon alsam sorun çıkar mı? arada büyük fark var


  • xxfastboy  (16.05.12 17:48:44) 
aktif hesapta daha önce kupon kullanılmamışsa şöyle yapabilirsin: hesabı alır artı kuponu da alırsın, 175tl ye 200 doların olur. eğer sana 100 dolar yetiyorsa sadece kupon daha mantıklı, yetmiyorsa bu şekilde daha hesaplı.


  • yakuza123  (16.05.12 17:54:59) 
özel mesaj atıyorum.


  • crystalsoul  (16.05.12 17:55:25) 
kendime ait bir kuponu kullanmıştım bir sorun çıkmadı, eğer "başka birinden aldığım kuponla ilgili bir sorun yaşar mıyım, yani sahtekarlık yaparlar mı?" gibi bir düşünceniz varsa onu bilemem. ödeme işlemini hangi aşamada yapacaksın, güvenilir sitelerden/kişilerden mi alacaksın ona göre değişir.


  • ocanal  (16.05.12 17:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.