[]

duyuru silen kullanıcılara karşı tavrınız ?

bazen bakıyorum kullanıcılara 100 tane duyuru silmiş , 2 3 tanesi duruyor. veya 50 60 tane duyuru silmiş...

böylelerine kıl oluyorum, sizde de durum aynı mı ? sorularına genelde cevap vermek istemiyorum filan...

ben de geçenlerde ifşa olmamak adına çok duyurumu sildim mesela, şimdi baktım silinen duyurularıma, kendimden iğrendim... 26 tane duyuru yok olmuş ortalıktan, kaldı ki birkaç tanesi internette aratılınca bulunmayan ama burasının sayesinde bulduğum şeylerdi.

 
"duyuru" olarak açılmış duyurular, belli bi süre sonra siliniyor mesela ve kullanıcı kendi silmiş gibi görünüyor(sanırım).. 12 tane duyuru silmiş görünüyorum(+2 moderasyon) ben mesela ama 2-3 tane falan kendim silmişimdir(ki hatırlamıyorum sildiğimi o yüzden tahminen yani)..

özel bi nedeni(ifşa olmak gibi) olmadan duyuru silenlere ben de gıcığım..
  • buzzlightyear  (28.04.12 15:22:54) 
Esefle kınıyorum.


  • degisim90  (28.04.12 15:23:37) 
cevap vermeden önce açıp da kullanıcının profiline bakmıyorum. soranı seviyorum, sorulandan ötürü.


  • schopenowski  (28.04.12 15:25:43) 
Hemen hemen hergün bir soru bırakıyorum buraya. Çözülmeyen problemim de yok gibi. Hiç geriye dönüp bakma veya silme gereksinimi duymadım. Neden silerler anlamıyorum, millete reklam olmayim düşüncesi nedir ki ? :)


  • bugategonline  (28.04.12 15:49:55) 
kendime bakıyorum, 17 duyuru silmişim. bunların arasında internet kullanıcı iken açıp da acemilikten sildiğim duyurular da var. ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, eğer kişi çokça siliyorsa duyurularını ve senin de dediğin gibi zor ulaşılan cevaplarsa özel mesajla ya da cevabıma not düşerek "duyuruyu silmeyin, başkaları da faydalansın." diyorum.


  • klassno  (28.04.12 15:52:13) 
bir de "falan şeyi öğrenip hemen sileceğim" tarzında açtıkları duyuruya not düşen önemli büyüklükte bir kesim var, neden böyle yazma ihtiyacı hissediyorlar tam olarak çözmedim ama zannedersem buradaki bazı kullanıcılardan (ekşi duyuru'nun ileri gelenleri) çekiniyorlar ve açtıkları duyurunun önemsiz olduğu hissine kapılıp bu kişilerin tepkisini çekmekten kaçınıyorlar. Dolayısıyla "fazla kalabalık yapmayacağım, burada gereksiz yer kaplamayacağım" dercesine bu notu duyurularına ekliyorlar.

oysa ki böyle yapmasanız ve o duyuru orada kalsa çok çok önemsiz bir duyuru olsa bile büyük oranda aynı sorunun tekrar tekrar sorulmasını engelleyecektir, aramaya inananlara zaman kazandıracaktır vs. Kaldı ki kim karar verecek açtığınız duyurunun gereksiz, önemsiz vs. olduğuna?
  • passenger  (28.04.12 16:03:30) 
hoş diil.nıçnıçnıç


  • ceymısın  (28.04.12 16:08:57) 
benim mesela bayağı silinmiş duyurum var gözüküyor. başkası olsa "bak bak ne biçim silmiş duyurularını, yardımsever olmayan şerefsiz" diye düşünürüm ama benim sildiklerim genelde haftalarca cevap almamış veya zamanı geçmiş satış duyuruları falan. başkalarının işine yarayabilecek hiçbir duyurumu silmemeye özen gösteriyorum. diğer duyuruculardan da aynı özeni bekliyorum fakat bulamıyorum, bulamıyoruz tabi. çok sinir bozucu bir durum, favorileyip "aa ne güzelmiş bu dursun burda" dediğin şey 2 gun sonra yok oluyor.


  • hjarteblod  (28.04.12 16:22:59) 
ben hepsini siliyorum. zaten kimse aramaıyor. 2 sayfa öncede çıkan cevabın sorusu bi daha geliyor.
ayrıca maalesef çok az soruma cevap alabildim buradan. zaten kişisel tecrübeye dayalı sorular sordum ve cevap alamadım.

  • ben smyrna  (28.04.12 17:11:54) 
dert etmiyorum
kafalarına göre

  • superb  (28.04.12 18:00:07) 
hakkımda iyi şeyler düşünüyorum.


  • hamaliel  (28.04.12 18:40:32) 
ya belki adam yakıştıramıştır açtığı duyuruyu sonradan.. ulen ben ne malmışım ya falan deyip silmiştir..

bell'olmaz insan işi..
  • talentless jerk  (28.04.12 19:43:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.