[]

peanut butter hk.

sevgili duyuru sakinleri,

peanut butter hakkında bilgi almam lazım. türkiye'deki bildiğimiz fındık ezmesi peanut butter mı oluyor tam olarak.

amerikalı bodybulding'cilerin tükettiği peanut butter bizim türkiye'de bulabileceğimiz ürünlerden midir?

teşekkürler tekrarnda.

 
fındık ezmesi değil, gold marka "krem fıstık ezmesi" amerika'daki peanut butter'a karşılık geliyor. yani bulabileceğin en yakın şey o. Sarı bir kutu hatta.

Bak burada senin body'ciler de konuşuyor bunun hakkında: www.bodyforumtr.com
  • only alcoholica  (07.02.12 22:45:30 ~ 22:45:44) 
kipa da tansas da var

adamlar findik ezmesi bulamadiklari icin fistik ezmesi yiyorlar

turk olsalardi findik yiyeceklerdi

tek fark bu
  • demlikposet  (07.02.12 22:46:37) 
evet findik cok pahali ABD'de. fistik ezmesinin kahvaltidaki yeri hakkinda soyle bir benzetme yapmak mumkun: bir Turk icin kahvaltida cay icmek ne demekse, ortalama bir ABD'li icin de peanut butter yemek neredeyse o demek. o kadar yaygin yani. ozellikle peanut butter araman gerekli degil yani. ille de tuketmen gerekiyosa, onun yerine fistik yersin olur biter. yani yer fistigi.


  • compadrito  (07.02.12 23:04:32) 
bizim burada şimdi şekerlendirilmişleri satılıyor bence onlardan alma. sen evde balla veya reçelle filan ye. hele balla çok müthiş olur.


  • kediebesi  (07.02.12 23:41:45) 
polmak marka iki tane ürün var birisi daha çok fıstık kullanarak yapılmış (mavi paketli) (yüzde miktarı olarak çokluk tabi) bir de calve'nin ezmesi var ki (şekersiz ve şekerli olanı var yanlış hatırlamıyorsam) sanırım büyük marketlerde bulabilirsin. yine de basit bir araştırmayla protein ve yağ değerlerine bakabilirsin fındık ve fıstık ezmesi arasındaki farkı görmek istiyorsan. iyi çalışmalar dilerim (:


  • zgn  (07.02.12 23:53:24) 
sarelle de çıkarmış bu arada. bi de migroslarda vardı farklı bir marka hatırlamıyorum şimdi. peanut butter dediğin bildiğin yer fıstığı ezmesi. protein ağırlıklı bir besin olduğu için spor yapanlar için ideal bir besin. balla falan tatlandırılınca ooff şahane olur. yalnız şu tespiti yapmadan edemiyeceğim; bulmak o kadar da kolay değil. Özellikle istanbul dışında. Askerliği konyada yaptım. o sıra çok aradım yok! Yok arkadaş bildiğin bulamadım büyük marketlerde bile. üç bilemedin 5 marka yapıyor fıstık ezmesini. çok yaygın bişey diil türkiyede.


  • cmysn  (08.02.12 10:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.