[]

eğitim asistanlığı için polonya mı danimarka mı?

Comenius a başvurdumda. Son tercih için 2 ülke arasında kaldım. 1 yıl geçirmek için sizce hangisini seçeyim?




 
polonya candır. danimarka uzak hem, soğuk da olur.


  • zgn  (25.01.12 23:11:08) 
iki ulke hakkinda duyduklarimdan yola cikarak danimarka derim. polonya'da ingilizce konusan insan bulmak sikinti oluyormus. ayrica danimarka'da boyle bir egitim almak cv acisindan da daha yararli olur..


  • toshiro  (25.01.12 23:13:15) 
(bkz: polonyalı kızlar) açısından Polonya ama "Westernized" bir ülkede o kafa yapısını öğrenmek bakımından tabii ki Danimarka.


  • compadrito  (25.01.12 23:20:02) 
danimarka tabiki


  • aksasu  (25.01.12 23:25:00) 
Danimarka çok pahalı, polonya ise çok ucuz bir ülke. Eğer işin ekonomik boyutu önemliyse tabii.


  • jolly jumper  (25.01.12 23:28:59) 
kolay kabul edilebilmek adına polonya. danimarka çok daha fazla kişi tarafından tercih edildiği için oraya kabul edilme kriterleri çok daha yüksek. ulusal ajans comenius departmanında staj yapmış biri olarak söylüyorum.


  • letheavendangered  (26.01.12 00:02:03) 
BEN OLSAYDIM, Danimarka'yı tercih ederdim. Böyle programlarda amaç biraz iyiyi görüp kendine birşeyler katmaktır ki bunu da Türkiye ile hemen hemen aynı seviyede olan bir ülke yerine gelişmiş bir ülkede bulunarak yapabilirsin.


  • alessea  (26.01.12 00:47:56) 
danimarka elbette


  • goldentitan  (26.01.12 01:02:05) 
danimarka da erasmus yaptim egitim icin cok guzel bir yer, eglence de super ama polonya apayri bir olay ingilizce konusma orani cok cok dusuk ama muhtemelen hayatinin en eglenceli bir yilini gecirirsin orda, kizlar zaten mukemmel, icki ucuz, yemek ucuz, her sey ucuz ve guzel.


  • nekodunlangafana  (26.01.12 09:51:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.