[]

internetten tshirt alacağım yardıma ihtiyacım var.

herkese merhaba.

arkadaşlar bugün internette dolaşırken aşağıdaki t shirte rastladım, hasta oldum. o benim olmalı

www.allposters.com.tr

yalnız problem şu ki, ben daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım, bu siteyi de hiç duymadım(büyük ihtimalle benim cahilliğim)

şimdi sorularım şöyle

1-)site güvenilir mi?
2-)kredi kartım olmadığı için banka havalesi ile satın almayı planlıyorum fakat bu işlem 5-10 iş günü sürebilir diyor, oha diyorum. hızlandıramıyor muyuz şu havale işlemini?
3-) oldu da tshirt bana olmadı, beden değişikliği yapılabilir mi?

 
bankan internet bankacılığı hizmeti veriyorsa sanal kart açtırırsın, yine ayni şekilde banka hesabından ödemiş olursun, hem anında gider.


  • fortisvita  (30.09.11 15:47:58) 
maalesef şuan bu işlerle uğraşacak boş zamanım yok. banka havalesi ile almayı düşünüyorum.


  • eskiden  (30.09.11 15:51:04) 
sanal kart numarası başvurduğunuzda, anında veriliyor zaten internet üzerinden. eğer 2 kere mouse'a tıklamayı uğraşmaktan sayıyorsanız.


  • Sabac  (30.09.11 16:11:52) 
sanal kart havaleden iyidir iyi


  • pomolilik  (30.09.11 16:28:14) 
ben sanal kart almanın bu kadar kolay olduğunu bilmiyorudum. garanti bankası kullanıyorum, şu sanal kart hakkında bir link verebilir mi birisi?


  • eskiden  (30.09.11 16:34:58) 
yapı kredinin playcard ına başvur yıllık kart masrafı yok.


  • schizophrenia  (30.09.11 16:52:04) 
sanal kart ile ilgili link: www.garanti.com.tr

üstteki arama kutusuna sanal kart yaz. enter tuşuna bas.

tey allam.
  • kky  (30.09.11 18:06:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.