[]

is hayati - bos zaman

iyi aksamlar panpalar,

calisanlara geliyor bu sorum, gunluk 8 saat calisma diliminin kac saatini hakkini vererek calisiyorsunuz?

benim son bikac aydir, gunluk 2 saat civarlarinda ve sikilmaya basladim. boyle devam eder mi? yoksa atarlar mi beni isten? bi de garip bir sekilde sirkette baya calisan, isini yapan biri olarak biliniyorum. yani verilen isleri de yapiyorum aslinda.

nasil olacak panpalar bunun sonu, sizde nasil?

 
sana verilen işleri zamanında yapıyorsan ve eğer senle ilgili pozitif görüş hakimse, salla gitsin.

maaşından vs memnunsan devam et iş hayatına böyle
  • bonjurkes  (18.05.11 22:07:07) 
aynı durumdayım ama kafayı yicem. milelt ne güzel kafan rahat diyebilir ama durum öyle değil. valal ben ayrulmayı düşünüyorum he maaş süper değil iş bulmak şudur sıkıntı falan ama çekilecek çile değil 6 saat boş oturmak


  • wax simulacra  (18.05.11 22:11:28) 
ben toplamda 20 dakikasını filan çalışıyodum. bugün itibariyle işsizim :)
ama sebep bu değil. zamanında ektiklerimi biçiyodum o yirmi dakikada.

  • j lithium  (18.05.11 22:11:57) 
uzun bir suredir ben de 'verilen isleri yapiyorum, gerisinin de koy gotune gitsin' seklinde dusunuyordum, performans zammi bile aldim bikac defa. ama iste iyice sikmaya basladi son zamanlarda, bazi gunler tamamen bos geciyor.

*bu duyuruyu da bir sure sonra imha edebilirim, is yeri eksici pic kayniyo zaten, performans zamlarindan olmayayim sonra.
  • nawres  (18.05.11 22:27:01) 
köpek gibi çalışıyorum. hayvan gibi çalışıyorum. çay aralarında calışıyorum. 1 saat yemek arasında 15 dk da yemek yiyorum. uzatırsam pişmanlık hıssedıyorum. sabah 8 de başlamam gereken işe 7:50-7:45 gibi başladıgım oluyor. genede işten atılma korkum var.


  • paudi  (18.05.11 22:30:23) 
benim de basimda ayni sorun var. biliyorum cok tatli geliyor ilk basta hic bir sey yapmadan para almak, ben hatta 2-3 saatlik ogle tatillerine de gidiyorum, hic bir yasak da yok internet kullaniminda, ama yine de cok sikilior insan.
tavsiyem, bir an once, kendini, yeteneklerini, bilgini koreltmiycek yeni bir is aramak. bir sure guzel ama yillar sonra bir bakiyorsun, bi kadar bos vakte yazik olmus.. keske.. diye..
tavsiyedir. basa gelmis, bilen bilir:)
  • acar  (18.05.11 22:38:14) 
@paudi panpa,

birazcik da senin gibiler yuzunden icim rahat degil, aldigim parayi hak etmiyormusum gibi dusunmeme sebep oluyorsunuz.
  • nawres  (18.05.11 22:52:26) 
9 dan akşam 6 a kadar toplam 30 - 40 dakka çalışıyorumdur heralde.

Geri kalanında ne mi yapıyorum? Zaytung, EkşiDuyuru, youtube tahavaf ediyorum! Ve evet çok sıkıcı. Çok fazla sigara molası veriyorum, sigara kullanımım artıyor. Kendime ait websitelerini güncelliyorum (adsense, affiliate modeli gelir kaynakları)

Aslında baktığınızda tüm bunlar güzel gibi gözüküyor ancak işin aslı öyle değil. Zira hiçbişey yapmasanız, internette hiçbir yasak olmasa bile biraz çalışır gibi gözükmeniz gerekiyor. Ve bu da insanı yoruyor!
  • crystalsoul  (18.05.11 23:03:48 ~ 23:05:10) 
ilk isim bu, askerlik tecilimin bitmesine 1 yildan az bir sure kaldi, bu kadar kisa sure icin de yeni is bulamam muhtemelen. o yuzden bir sure daha boyle devam edicem mecbur.

iyi, bi tek ben boyle degilmisim.
  • nawres  (18.05.11 23:14:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.