[]

Zorunlu yazılım stajı? (Bilgisayar Müh.lerine)

bilgisayar müh. okuyorum ama siz deyin çift dikiş ben diyim üç. düşe kalka ilerliyorum. bölümde 5.senem daha hiç staj yapmadım. bu yaz donanım stajı yapacağım. yaklaşık 1.5 yıldır kod yazmadım(valla).

yazın boş zamanım olacak. yazılım stajı yapsam mı? staj yapmak için birikime ihtiyaç var mı? kod pratiğim çok az yani. staj yapayım desem adamlar bana "sen daha bunu da mı bilmiyon?" derler mi? sırf stajı doldurmak için değil hakkaten pratik kazanmak için staj yapmak istiyorum.

Ne yapayım ahali?

not: database de görmedim.

 
stajin amaci bu zaten panpa, pratik yapmak is ortamini tanimak falan filan.

ama giderken de programlama bilgin beden ogretmeninkinden birazcik da olsa fazla olsun ki yuzun tutsun beni staja alin demeye.
  • nawres  (14.05.11 01:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.