[]

altından yatırımdan anlayanlar bakıversin lütfen

gittigidiyorda bugün şu altının kampanyası varmış. ben çok anlamam altından.
gunun-firsati.gittigidiyor.com
şimdi ben bunu atıyorum bugün 10 liraya alsam ve altın fiyatı aynı kalırsa yine aynı fiyata satar mıyım? bana bir zararı olur mu? işçilik diyolar yok tarihi eski olursa fiyat kırıyolar diyolar ne dersiniz? tavsiyeleriniz?
not: amaç sadece yatırım.
bi soru daha 10 tane 1gr lık alcağıma 1 tane 10 gr lık alsam fark eder mi? (çok saçma gbi oldu bu soru ama bilmiom olayı)

 
küçük yatırımcıya altın değil de fon tavsiye ediyorlar bu ara.


  • elbar  (19.04.11 20:37:45) 
altının spot fiyatı şuan 73,44 lira. söylediğin kişi 88 liraya satıyor. bu altının yarın bozdurmak istesen muhtemelen 70 liraya ancak bozdurabilirsin.


  • mahallenindelisi  (19.04.11 20:50:23 ~ 22:16:05) 
@mahallenin delisi
peki bu işin mantığı ne? gg da neden fırsat olarak sunulmuş? kredi kartıyla taksit imkanı olduğu için mi?

  • rentts  (19.04.11 20:52:49) 
evet hem o hem de baktığımda 100 lira üzerindeki alışverişlerde %10 indirim vardı. 73 lira yerine taksitle 80 liraya alıyorsun. ama her şekilde ertesi gün satmak istersen zarar edersin.


  • mahallenindelisi  (19.04.11 22:15:48) 
altın 73,45 satış 73 alış bugün bu civarda idi.


  • charlesbukowskiineksi  (19.04.11 22:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.