[]

Minicik Göze Lens.

Lens aldım. Gözler çok küçük saatlerdir uğraşıyorum. takamıyorum. Yapabileceğim her hangi bir yöntem mevcut mudur. Bu arada lens haftalık. O yüzden bi takaydım rahatlıyacağım.




 
lensin iyice bombeli ve nemli olsun, daha rahat yerleşir. mesela ben takarken işaret parmağıma lensimi koyar orta parmakla gözümün altını aşağı kaydırır yukarı bakar, beyaz kısma da lensi yerleştiririm. gözünü kırptıkça yerleşiyor zaten

tabi youtube'dan videolar da izleyebilsin
  • lemuria  (15.02.11 17:36:09) 
lens sağ el işaret parmağın ucuna konur.
sağ el orta parmak ve sol elorta parmak ile döz aşağıdan yukarıdan açılabildiği kadar açılır.
öyle tutarken işaret parmak göze yakşaltırılıp lens göze konur.

ortasına koyayım diye kasmayın. altına koyun, gözü oynatınca o yerleşir. parmağı yaklaştırırken ve lensi koyabildikten sonra reflekse hakim olun, lens iyice yerleşene kadar gözünüzü kırpmayın.
  • kibritsuyu  (15.02.11 17:43:19) 
lensi sag el isaret parmaginin ucuna yerlestir. goz kapaklarini sol el orta parmaginla ustten, sag el orta parmagina alttan cek. sonra lensi tak.

hint: lensi takarken, takmaya calistigin gozunle lense bakma. lensin arkasinda herhangi bir objeye odaklan, oyle tak.
  • achelon  (15.02.11 17:45:54) 
ben ilk aldığımda annem tutuyordu sıkıca göz kapağımı. ben de altı tutuyordum. güç bela yerleştiriyorduk, hele ilk gün 45 dakika falan sürmüştü. öyle öyle 1 haftada alıştım. bence sen de bir süre yardım edecek birini bulursan rahat edersin.


  • thejester  (15.02.11 17:48:55) 
ben orta parmağımı kullanıyorum takarken daha rahat ediyorum bir de öyle deneyin. lensi güzelce yıkadıktan sonra bir damla da orta parmağınızın ucuna damlatın ki lens solüsyonunu parmağınıza yapışmasın. lensin tersini yüzünü ayarlayıp sağ el orta parmağınızın ucuna lensi yerleştirin. işaret parmağı ile göz kapağınızı, yüzük parmağı ile de göz altından gerdirin biraz. lensi takarken de elinize değil yukarı doğru bakın. lensi taktıktan sonra gözünüzü kapalıyken gözünüzü biraz oynatın o kendi yerini bulur.


  • nickyazmaksartmibulamadim  (15.02.11 18:08:10) 
ortası yerine gözün beyaz yerine koymaya çalışın ilk günlerde. gözün küçük olmasıyla çok alakası olduğunu sanmıyorum. bir de bu işe ben bile alıştıysam herkes alışır bence.


  • sanal uyku  (15.02.11 18:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.