[]

Alo demek istiyorum.

-Teknoloji delisi bir insan değilim.

-Gösteriş delisi bir insan değilim.

-Profesyonel kameram ve fotoğraf makinemi her daim arabada taşıdığımdan, müzik dinlemek için de ipod touch'ım olduğundan telefonumun kaliteli fotoğraf çekmesi ya da mp3 çalması benim için bir şey ifade etmez.

-Görüntülü telefon görüşmesi yapmayı düşünmüyorum, çift kamera bana lüzumsuz geliyor.

-Uzun tırnaklı bir cadı olduğum için dokunmatik şeylerden çok hoşlanmıyorum.

-Telefonda en çok yaptığım şey mesaj yazmak.

-Şarjı aynı gün içinde bitmeyen, saçma sapan fiyatı olmayan (bir telefona milyarlar verecek değilim), beni konuşturup mesaj yazdırabilecek, estetik bir telefon arıyorum.

Maksimum 600 lira veririm sanırım (600tl != 699tl). Telefona navigasyon programı yüklenebiliyor olsa şükela olur, yüklenmezse de çok büyük sorun değil. Var mı böyle bir telefon? Varsa ismi cismi nedir?

 
blackberry. bu arada alo demek istiyorumla başlamışsın navigasyondan çıkmışsın :)


  • 05  (19.01.11 16:20:29 ~ 16:21:36) 
nokia e52. mesaj yazmak rahat, şarjı 1 haftadan fazla gidiyor, fiyatı da uygun.


  • bernayben  (19.01.11 16:21:16) 
navigasyon sorun değilse nokia 1208

www.missphones.co.uk

99 lira.
  • edgenabby  (19.01.11 16:21:32) 
@ 05 blackberry'nin bir sürü telefonu var, hangisi bana uyar?

@ bernayben e52'ye bakarken e71'i gördüm ve onu olabilecekler listesine yazdım.

@ edgenabby hmm o zaman belki de john's phone almalıyım; www.commedesleroi.com
  • kayranin kedisi  (19.01.11 16:28:43) 
Nokia 6500 Classic de fena değildir; ancak üretimi durdurulduğundan ancak netten bulunabilir.


  • pangea  (19.01.11 16:32:59) 
mesaj yazıyorsanız klavyeli bir telefon almak lazım. blackberry ve nokia'nın güzel modelleri var. bb alırsanız bis denen girdaba da girmek durumunda kalabilirsiniz ona dikkat. Aylık 30 tl hediyesi.


  • ozdek  (19.01.11 16:40:12) 
Nokia 6700 CLASSIC

Teknosa'da 12 taksitli fiyatı 589 lira, ama başka bir yerden daha ucuza alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Buyrun özellikleri: (navigasyon var)
www.nokia.com.tr

Bu da Teknosa'daki linki:
www.teknosa.com
  • marcelle  (19.01.11 16:56:21) 
aslında formul şöyle. telefonda ne kadar çok fonksiyon, büyük ekran, işletim sistemi o kadar az pil ömrü. navigasyonlu telefon için ise büyük ekran ve işletim sistemi şart.

çok mesaj yazmak için klavyeli telefonlarda uzun tırnaktan dolayı gene sorun çıkabilir. ama gördüğüm kadarıyla hızlı mesaj yazmanın formulü de blackberry tarzı qwerty klavyeli telefonlar.

blackberrynin curve serisi fena değil. hem fiyatı ortalarda bi yerde. hem de güvenilir bi telefon. aptal işler yapmıyor saçma sapan kilitlenmiyor vs.

navigasyonu telefondan kullanmak çok pratik değil. hele araç kullanırken çok daha sorunlu oluyor. insana kaza yaptırabilir. tam adres ararken ve kritik bir kavşağa yaklaşırken telefon çalıp navigasyon ekranının kaybolması yanlış yerden girmek ve edilen küfürler de cabası.

nokianın E serisi tetelefonları hem sağlamlık hem pil ömrü hem de kullanım açısından sanki tam istediğin gibi. E66 olabilir hem şık bir telefon. hem de öyle süslü püslü değil. oldukça sağlam pili en az 4 gün gidiyor. navigasyon olsun dersen süper kullanışlı olmamakla birlikte içinde gps var ve navigasyon yazılımı yükleyebilirsin. hatta google maps çalışıyor. fiyatı 400tl civarındadır sanırım.

nokia E55 de olabilir. hem ufak tefek hem de mesajlaşmaya uygun tasarlanmış değişik bir tuş takımı var. o da 550 tl civarı.
  • orpheus  (20.01.11 05:47:37 ~ 06:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.