Et ve tavukta mangal tadını seviyorum, haşlamadır fırındır pek severek yemiyorum. Bu sebeple, et ve tavuğu pişirebileceğim, olabildiğince mangal tadında olacak tava önerilerinizi bekliyorum. Döküm al, döküm alma, çelik al, çelik alma, granit al, granit alma. Hani temizleme kolaylığından tadına kadar
Et ve tavukta mangal tadını seviyorum, haşlamadır fırındır pek severek yemiyorum. Bu sebeple, et ve tavuğu pişirebileceğim, olabildiğince mangal tadında olacak tava önerilerinizi bekliyorum. Döküm al, döküm alma, çelik al, çelik alma, granit al, granit alma. Hani temizleme kolaylığından tadına kadar değerlendirip bana tava alalım.
0
mangal tadı istiyorsan döküm almak en iyisi. lava markanın güzel döküm tavaları mevcut.
döküm tava kullanması biraz zordur ama mangal tadına en yakını onunla alırsın. pişirirken tavayı iyice ısıttığından emin olmalısın. üstüne elini tut 5 e kadar say. elini çekmeden duramıyorsan ısıtamamışsın demektir. ısındıktan sonra eti koy ve zevkine göre bir kaç dakika her yüzünü mühürle. tavukda ise tam tersi kısık ateşte çok ısıtmadan yavaş yavaş ve bolca çevirerek pişir. birde evin içinde yapacaksan duman olayı var tüm evi sis kaplayabilir. balkon varsa dışarda küçük tüp yada canavar ocak ile yapmanı öneririm.
+1
Aslında su buharıyla pişiren elektrikli ızgaralar var. Tam olmasa da mangal tadı veriyordu ama evin içinde çok is yapıyor. Balkon, teras ya da müstakil evlerde kullanılabilir.
0
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(
18 saat)
Tava değil ama @bradshaw +1 diyorum, Taner mangal tadında oluyor. Ben temizliğinden hoşlanmıyorum o ayrı.
+1
iyi bir tost makinası. balık hariç her şeyi yapıyorum mangalla farkı yok.
0
veritaslibertas
(
11 saat)