[]

Güvenlik kamera sistemi görüntüyü başka monitöre aktarmıyor.

Sistem odasında her şey tamam. Kamera sistemi çalışıyor. Ama başka odadaki harici monitöre görütü aktarılmıyor. Daha önce çalışıyordu. Ne olmuş olabilir?

ibb.co
ibb.co

Sistemde bunlar takılı. Özellikle şu ethernet bağlı olan kutu ufak bir harekette kapanıyor.

Sorun neyden kaynaklı sizce. Neyi değiştirmem lazım?

 
O gorselini gonderdigin extenderlari ve bagli kablolarini kontrol etmelisin oncelikle. Her iki extenderi da sistem odasina getirip araya kisa bir cat6 kablo takarak test edebilirsin. Dikkat et cihazlardan biri alici biri de verici olarak gecer. Hdmi in yazani decoder/kayit cihazi/server kaynagin ne ise ona baglayacaksin, hdmi out olani da goruntuyu aktarmak istedigin ekrana baglayacaksin.


  • krmzbvl  (04.09.25 07:59:23) 
bu extender'lar belirli bir süre sonra bozuluyor. bazen de sadece 5v adaptörleri bozuluyor. bazen hdmi takıp çıkarınca geliyor bir süre sonra geri gidiyor. yani oluyor bunlar. adaptörle başlayın bence.


  • enteg  (04.09.25 08:04:57) 
Teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Krmzbvl'nin dediğini yaptım ve sorunun adaptörde olduğunu gördüm. Enteg nokta atışı yapmışsın.
5v 2A adaptör aldım, şimdilik sorun düzeldi.

  • Buddrick  (06.09.25 08:42:03 ~ 08:42:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.