[]

Kotu ayrildiginiz ise doner misiniz?

Merhaba, 3 sene once aniden istifa ettigim sirkette baska bir birim is gorusmesine cagirdi beni. Ayrildigim birimle ortak calismalari var ama yoneticiler farkli. Su anki is yerimde mutsuzum halihazirda is ariyorum ama burasi olmali mi emin olamiyorum. Tek cekincem o insanlari her gun gormek ve isimde basarisiz olmama neden olurlar mi bilmiyorum. Eski sirketimi seviyordum ama pandemi nedeniyle aidiyet hem azalmisti hem de kendimi cok yorgun hissediyordum. Siz olsaniz doner miydiniz? Donmeyi tavsiye eder misiniz?




 
Isin is oldugunu ve her turlu mutsuz olacagimi dusunerek parasina bakardim. Imkanlar iyiyse donerim.


  • kuzey li  (22.11.22 17:55:46) 
yöneticilerim farklı olacaksa bi düşünürdüm ama yine de ülke şartlarında karşılıklı birbirinizi sevmediğiniz ama nüfuzu olan kişi kariyerinize olumsuz etki edebilir sanki. zaten halihazırda iş arayışındaymışsınız, görüşmenizde abes bi durum yok, ben olsam görüşüp arayışıma da devam ederdim.


  • a7x  (22.11.22 17:58:02) 
Küçük bir şirkette çalışırken bi patronla kavga etmiştik. Diğer patronlardan biri gel benim yönettiğim tarafta beraber çalışalım, onla iş yapmazsın vs dedi ama reddetmiştim.

Memnun olmadığım büyük bir şirketten istifa ettikten 2 yıl sonra aynı şirketin farklı bir departmanı benimle sözleşmeli olarak çalışmak istemişti, kabul edip 1 yıl kadar çalıştım onlarla. Hiçbir sorun yaşamadım. Fakat bu bahsettiğim şirkette direkt GMY'leri ayrı bu ekiplerin. İki ekip arasında bağlantı çok çok az. Bu arada yine bi vesileyle eski ekibime de hizmet verdim, onlarla da sorun yaşamadım. PS: Bu dediklerimin hepsi uzaktan oluyor.

Sonuç olarak, şirketin büyüklüğüne, bu departmanların ilişkisine ve işin doğasına göre değerlendirin bence.
  • perferil  (22.11.22 18:10:01) 
Ayrilma sebebi Pandemi/aidiyet azalmasi 've burnout/yorgunluk ise donmeyi dusunurdum.

Ayrilirken kopruleri atmadiysaniz olumlu. Sizi onlar xcagirdigina gore demekki Boyle birsey de yok.

Bu durumda, eger terfi/promosyon, ek sorumluluk gibi diger isinizden ayri artilar olursa daha da iyi
  • parcxerox  (22.11.22 18:16:15) 
Kimseyle muhatap olmayacağın bir iş olsaydı dön derdim ama her gün göreceksen bir noktada hoşuna gitmez.


  • dissendium  (22.11.22 19:35:48) 
biraktigin ise donmek kadar sacma bi sey yok bence


  • Kittie  (22.11.22 20:18:41) 
Hayır


  • gabe h coud  (23.11.22 01:23:24) 
Halihazırda işiniz varsa dönmeyin, biraz daha aradıktan sonra, yeni bir işe geçersiniz.

Ancak Türkiye'deki şirketler hakkında beklentilerinizi mantıksal ve doğru oluşturmanız lazım. 3 aşağı, 5 yukarı hemen hemen hepsi kötü. İyi yönetilen şirket çok çok az...


.
  • kartallar yuksek ucar  (23.11.22 08:44:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.