[]

taksim ve kadıköy'de yemek yemek

bilenler bilir, istiklal caddesi'ndeki tramvay tarzından yerler arıyorum makul fiyatlara leziz yemekler yiyebileceğim. taksim'de benzeri mekan tavsiyesi istiyorum. kadıköy'de de istiyorum hatta. var mıdır böylesi yerler? danke şön şimdiden.




 
istiklal'in sonlarina dogru, odakule'den sonra 'yemek kulubu' var. fiyatlar uygun, porsiyonlar kucuk.


  • nawres  (20.06.10 20:32:53) 
madrid var st antonettenin tam karşısında. tramway gibidir. ne garson ne biri rahatsız eder. fiyatlarda tramway gibi hemen hemen.


  • male escort  (20.06.10 20:55:52 ~ 20:56:12) 
taksim: (hala varsa) (bkz: üçüncü mevkii ). (bkz: pazartesi cafe ) de iyidir.
kadıköy: balıkçılar çarşısı veya barlar sokağı-moda civarından başka bir yer söleyemeyeceğim.

  • frzn  (20.06.10 21:08:53) 
Hayatında en lezzetli kebaplarla karşılaşmak istersen saat en fazla 14:00 e kadar tünelde git enver ustayı bul bana hak vereceksin !!
not: salaş bir yerdir tabelası yok, ancak tünelde hangi esnafa sorarsan sana tarif eder.

agzimintadi.blogspot.com
  • voyager  (21.06.10 00:12:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.