[]

Ayakkabı seçerken ayağıma olup olmadığından emin olamıyorum

Sizin de böyle dertleriniz var mı? Evet dünyanın en basit şeyi ama bazen mağazada giyilen ayakkabı saatler sonra ayağı mahvedebiliyor.

Var mı böyle dertleriniz neler yapıyorsunuz?


 
Normalde ayakkabılar zamanla yumuşar, daha rahat hale gelir ama ben alırken dahi rahat, esnek olanı biraz boşluk olanı seçmeye çalışıyorum. giyip biraz yürüyünce eğreti mi yoksa rahat mı olduğu belli oluyor. alıp pişman olduğum olmuyor.


  • sttc  (23.03.22 21:16:49) 
Aynı dert bende de vardı. Normalde 38 giyerdim. Sandalet ve terlik dışında hep 39 alıyorum ayakkabıları. Çünkü ayaklarım şişiyor. Çok büyükse içine keçe koyulabiliyor. Ama genelde büyük ve ferah ayakkabı ile rahat ettiğim için gerek olmuyor.


  • curukturpkokusu  (24.03.22 00:18:06) 
Ufacık bile dokunuyorsa, orasından burasından, kullanmaya saşlayınca rahatsız ediyor, vuruyor.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (24.03.22 09:49:29) 
Bu sebepten, ayağıma çok güzel oturan bir ayakkabıdan 5 çift aldım, yıllardır giyiyorum


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (24.03.22 09:50:16) 
ben de bu konuda çok dertliyim. bi' modeli beğendikten sonra numara seçiminde çok zorlanıyorum, genellikle haftalar sürüyor beğendiğim ayakkabıyı alabilmem. iki ayağım arasında yarım numara kadar fark var, bazı kalıplarda bu çok sıkıntı yaşatıyor. istediğim rengin her numarası da her gittiğim mağazada olmadığı için sürekli mağaza mağaza dolaşmam gerekiyor.

tam da bu sebepten beğendiğim bir ayakkabı modeli olduğu zaman üretimden kalkmadan başka aklımda kalan rengi varsa bir kaç tane daha almaya gayret ediyorum. genellikle spor tarzda giydiğim için de günlük kullanımda sıkıntı yaşamıyorum.
  • a7x  (24.03.22 10:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.