[]

Para yolladığım kişiye ulaşamıyorum

Birisine bir ürün için banka havalesiyle para yolladım ( açıklamaya koltuk yazdım) ama şu an kişiye ulaşamıyorum. Yaklaşık 2 aydır oyalıyordu. Yapacak bir şey var mı? Üzerine su mu içeyim?




 
savcılığa şikayet dilekçesi. ama bunu yapmadan savcılığa veriyorum haberim olsun de. belki korkar verir. korkmazsa da gerçekten şikayet et.


  • jelly bear  (09.03.22 00:58:35 ~ 00:59:36) 
Savcılık vs sana ekstra vakit kaybettirmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Geçmiş olsun. Tecrübe oldu diyip unutmaya çalışın.
  • saturn  (09.03.22 01:31:11) 
savciliga ver vaktin varsa. 5-6 sene sonra bile olsa bi sekilde cikar ortaya, ama parayi unut.


  • müptezeller diyari  (09.03.22 01:37:33) 
Ben olsam savcılığa verirdim. Hiçbir şey elde edemesen bile savcılıktaki prosedürden haberdar olursunuz. Birçok şeyin ilk adımını atmak zordur, yarın başınıza daha büyük bir sıkıntı gelse onun için de savcılığa gitmeye üşenebilirsiniz şimdi gitmezseniz.

Gidin ve hakkınızı arayın.
  • Fusha  (09.03.22 04:04:10) 
alınamayacağını yazan arkadaşlar neden alınamayacağını da yazabilir mi?

yine buradaki duyurulardan birinde birine borç verirken açıklamaya yazdığımızda yasal olarak bağlayıcı olduğunu okumuştum. burada değişen ne oluyor?
  • tabudeviren  (09.03.22 04:53:25) 
değişen şey türk hukuk sistemi.

ben kanıtlarım olmasına rağmen şikayet ettim böyle birini. adamdan ifade alındı. numarasını kaybettim, ürünü verecektim ama veremedim parayı da yedim.

ama beni whatsapptan engellemişti bunu da kanıtlarla göstermiştim. parayı yedim demesine rağmen savcılık bir şey yapmadı olayı kapadı.

savcıdan savcıya değişiyordur belki dene şansını. ama bi şikayet dilekçesi vermek zor değil. en azından adamdan ifade alırlar tedirgin olur. benim durumda adam savcılıktan sonra parayı atmıştı olay onun lehine sonuçlansa bile.
  • jelly bear  (09.03.22 11:56:51) 
bizim başımıza benzer bir durum geldi. eşim avukat; direk icra takibi başlattı. icra takibine kısa sürede yanıt vermezse banka hesabına el konulup para çekiliyor. öyle de oldu bir ay kadar içinde banka hesabından para çekildi. tanıdık bir avukat varsa danışabilirsiniz. detaylardan emin değilim ancak alabilirsiniz. bizim meblağ 12 bindi 10 binini aldık..


  • entellektuelmankurt  (09.03.22 15:38:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.