[]

dörtte dört sinovac aşılı olan

üç doz sinovaclıyım. dördüncüyü de sinovac seçeceğim. benim gibi sinovac'tan devam eden arkadaşlar var mı? bu süreçte korona olduysanız, kolay atlatabildiniz mi acaba?




 
Cevremde 4 doz sinovac olup korona olan biri var, kotu geciriyor. Yaninda 4 doz biontekli var, hicbir seyi yok normal yasiyor.


  • fakyoras  (18.01.22 17:31:36) 
çevremdeki sinovaclıların hepsi ağır atlattı, öksürük sırt ağrısı ciğer ağrısı vs. grip gibi geçirmediler


  • eja  (18.01.22 17:32:40) 
Dörtte dört Sinovac aşılıyım. Yan etkileri nedeniyle Biontech olmadım.
Hastanede çalışıyorum.
Covid olmadım. Tabii, hastaların olduğu ortamlarda, özellikle bugünlerde N95 kullanıyorum. Sosyal ortamlara girmiyorum. Çünkü evde yaşlı bir annem var.
Öte yandan, hastanede nerdeyse herkes Biontech aşılı ve Biontech olan birçok kişi Covid oldu.
Omicron varyantı çok çabuk bulaşıyor ve iki yıldır Covid olmadığıma göre, Sinovac'ın da etkili olduğunu düşünüyorum.
  • pro9it9is9  (18.01.22 18:35:59) 
Annemin bi arkadaşı 40+ 4 doz sinovaclı ve hemşire. Şu ana kadar ellerini yıkayıp kapalı alanlarda maske takmak dışında ekstra bi önlem almamış. Bütün gü hastanede olmasına ve kalabalık toplu taşıma araçlaını kullanmasına rağmen hala kapmamış.


  • e mice  (18.01.22 19:59:09) 
Etrafimdaki sinovaclilara ayni evde temasli olmalarina ragmen korona bulasmadi.
Ben de hafif gecirdim cigere inmedi.

2 tane 60 yas ustu komsu var onlar da hafif gecirdi.
Bence butun dunya sinovac olsa hastalik biterdi.
  • divit  (18.01.22 21:32:00) 
2 doz sinovaclıyım. Henüz pozitif olmadım bilgim dahilinde.


  • msb  (18.01.22 22:05:54) 
omicron için konuşuyorsanız koruma konusunda sadece sinovac yeterli değil malesef. en azından bir adet pfizer/biontech olunca koruma eşiğini aşıyor. sinovac yeterli koruyuculuk sağlamıyor.


  • false pretension  (19.01.22 00:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.