[]

uçakla ist/izmir yapacağım.

anadolu jet mi pegasus mu tercih edeyim?
yoksa hiç fark etmez kafana göre takıl mı?



 
kalkmadıysa anadolu jet en son sandviç veriyordu. Anadolu jet uçakları daha eskidir genellediğimizde, pegasusta ücretli sandviç alabilirsin ama uçaklar daha yenidir genel olarak :)


  • do you remember me  (28.09.21 16:14:21) 
ben anadolujet alırdım fark yoksa fiyat olarak ama çok da kasma


  • veritaslibertas  (28.09.21 16:14:55) 
en ucuzu hangisi ise onu al , havada olacağın süre çok az


  • devilone  (28.09.21 16:20:49) 
anadolujette su veriliyor sadece şu an. 1 saat bile sürmeyen bir uçuş için kafana göre takıl derim.


  • zetsuboushita  (28.09.21 16:33:06) 
anadolu jet'in son durumunu bilmiyorum ama pegasus'ta checkin yapmak işkenceye dönmüştü en son. çok uzun sıralar oluyordu. o yüzden arada ciddi fiyat farkı yoksa ben anadolu jet alırdım.


  • co2s2  (28.09.21 16:42:18) 
ucuz olanı alırım


  • tss  (28.09.21 17:15:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.