[]

tws kulaklık tavsiyesi?

selamlar,

evdeyken teams, zoom vs ile toplantıya girebileceğim; dışarıda rahatça müzik dinleyebileceğim, telefonla konuşurken telefona ihtiyaç duymayacağım, gürültüyü vs karşıya aktarmayan bir kulaklık arıyorum. var mıdır tavsiyeniz?

bütçe 2.500-3000

 
bu bütçeyle piyasanın en yi tws'lerini alabiliyorsun, o yüzden aralarında kendi beklentilerine göre seçim yap derim detaylı bakıp.
ben olsam sony xm4 alırım ama bose'un modeli de iyi.

  • Bruce  (24.09.21 15:45:31) 
@Bruce evet haklısın da; o kadar para verip beklentileri karşılamayan bir ürün almak istemiyorum o yüzden burada sorayım dedim. sennheiser momentum true wireless 2 için de gürültüyü çok geçiriyor demişler, airpods pro için de klipsch t5ii için de :(

bu sebeple hangisi iyidir değildir bilemedim.
  • canercuxy  (24.09.21 15:50:26) 
hifiman tws600, buna da bir bakın.


  • veritaslibertas  (24.09.21 15:55:02) 
ben bu tarz incik cincik bakıcaksam rtings'deki incelemeleri okuyorum, orada her detay oluyor, sesi kaç desibel dışarı vermiş bilmem ne. tws işi yeni olduğu için burada oradakinden daha tecrübeli bilgili biriler yoktur bence, o yüzden cevabını orada bulursun diye düşünüyorum.

beklentilerinin çok fazla olduğunu söyliyim bi de. en iyisini de alsan mikrofon, gürültü engelleme, dış izolasyon açısından kafa üstü veya kablolu biçok modelden geri bu tws'ler. one tws to rule them all diyecek bir model de yok mesela, 100 dolarlık ortalama bit tws'in mikrofonu 300 dolarlık sennheiser'dan daha iyi olabiliyor. kaynakların etkin kullanılması açından hepsi bir arada olamıyor. o sebeple bence olmazsa olmaz 1 ya da 2 özellik belirle ve onun dışındakilerin çok kötü olmaması için bakın.

ya da hepsine ihtiyacın varsa tws alma. bende müzik için kafa üstü var ama mikrofonu kötü. bi tane mikrofonu iyi tws aldım hem de kulaktan düşmüyor ve suya dayanıklı, spor için de kullanıyorum. tws'ler bluetooth ve diğer teknolojileri fizik kurallarına takıldığı için şimdilik hepsini yapacak seviyede değil.
  • Bruce  (24.09.21 16:01:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.