[]

Bu ayrılık acısı nası geçecek?

2 ay birlikte olduğum sevgilim artık aynı şeyleri hissetmiyorum diye bıraktı geçenlerde beni. Biliyorum çok uzun zaman değil ama bu kıza karşı hissettiğim şeyleri pek kimseye karşı hissetmemiştim. Hatta ergenlikten sonra böyle hissettiğim kimse olmamıştı.

Bu 2 ayda neler demedi ki bana, sana aşığım dedi, seni düşünmeden edemiyorum dedi, senle aynı eve çıkmak istiyorum, senden çocuklarım olsun istiyorum dedi. Dedi de dedi.

Şimdi ayrıldık ve canım gerçekten yanıyor, onu düşününce gözlerim doluyor falan. Her gece rüyamda görüyorum, sabah bok gibi uyanıyorum o yüzden.

Nası geçecek bu durum?

 
Zamanla geçecek, hiç bir şey yapamayacaksın. Eğer bir şey yapmak istiyorsan tek yapabileceğin yalnız kalmamak olur. Dışarı çık, arkadaşlarınla buluş, bir şeylerle meşgul ol, unutmana yardımcı olur.
Boşver en azından dürüst davranmış ve kısa sürede bitmiş. Daha uzun sürse ve arkandan iş çevirse emin ol daha kötü olurdu.
Geçmiş olsun, hepsi geçecek.
  • veritaslibertas  (10.08.21 13:19:18) 
2 ayda neler neler demiş öyle vay be. bu kadar hızlı yükselenler genelde aynı hızla çakılırlar. bunu kulağımıza küpe ediyoruz öncelikle.
kızda narsistik eğilimler vardı muhtemelen. narsist denince hemen akla çok kendini beğenmiş olma gibi özellikler gelir ama tecrübeyle sabittir ki karşı tarafın ilgisini yükseltmek, kendine bağlamak gibi amaçlarla böyle abartılı tavırlar sergileyebiliyorlar. salak ediyorlar karşı tarafı. böylelerinden uzak duruyoruz, bu da 2. küpemiz.

zamanını doldur. 2 gün sonrası için, bir hafta sonrası için, 10 gün sonrası için planlar yap, bilet al konsere tiyatroya. bitki seviyorsan bir şeyler ek, filizlenmesini bekle. dışarı çık kedilere mama ver. müzik dinle, bir ağla bir dans et at elemini kederini. geçecek, her şey geçiyor.
  • şarkı güzel ama ingilicce  (10.08.21 13:24:07) 
senin yaşında olup şu acıları çektiğim günleri yaşamak için neler vermezdim be.

zamandan başka hiçbir çözümü yok. azalarak unutacaksın. insanların anası babası ölüyor ya kız arkadaş dediğin nedir...

edit: aşk acısı çektiğine göre 17-22 düşünmüştüm yaşını kusura bakma. Allah yardım etsin o zaman bu kadar duygusal kişilikte olmak zor olsa gerek.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (10.08.21 13:31:48 ~ 13:44:45) 
@şarkı güzel ama ingilicce, yani bu tarz şeyleri hemen hemen her sevgilim yaptı da buna mal gibi inandım. Çok samimi gelmişti.

@yazar yazmaz yazan yazar, keşke düşündüğün kadar genç olsam :)
  • noluyo yaa  (10.08.21 13:40:27) 
"Bu 2 ayda neler demedi ki bana, sana aşığım dedi, seni düşünmeden edemiyorum dedi, senle aynı eve çıkmak istiyorum, senden çocuklarım olsun istiyorum dedi. Dedi de dedi."

şu kısımları yüzümde acı bir tebessüm ile okudum çünkü yakın zaman önce bana da aynı bu tarz büyük laflar eden kadın, bir anda hayatımdan çıkmak istemişti ve bitmişti. demek ki herkese aynı şeyleri söylüyorlar yav :)

ben de senin gibi samimiyetine inanmıştım. hatta bir kadının samimiyetine ilk kez bu derece inanmıştım. ama neticemiz seninle benzer oldu. çok üzülmüştüm ama şu an kısmen daha iyiyim, normalleşiyorum.

"Nası geçecek bu durum?" sorunun tek bir cevabı var, başka da bir cevabı yok: ZAMAN.

zamanla geçecek, neler geçmiyor ki ya... az sabır.
  • jonas  (10.08.21 13:55:30) 
@jonas, ah be Jonas umarım dediğin gibi olur da geçer. Gerçekten samimiyetine bu kadar inandığım bir kız olmamıştı, ama kandırılmışım diye içimden geçirmeden edemiyorum. Umarım bir an önce unuturum da geçer gider.


  • noluyo yaa  (10.08.21 14:45:07) 
hocam yaşlar kaç, eğer 25 altı ise inan bu anlattıklarının krallarını yaşadım feleğin çemberinden geçtim ne bedeller ödedim o sevdiğim kişi için ama koskocaman bir hiçmiş meğer, insanın nutku turulur, basireti bağlanırmış derler ya, o kadar salakmışım ki diyorum kendime, maddi manevi ne kadar yerin dibini kendime layık görmüşüm, kendimi gülünç hallete sokmuşum, onun için ailemi arkadaşlarımı en önemlisi de kendimi ihmal etmişim diyorum, gençlik güzel şey, telafisi mümkün olmayan şey yok sağlık dışında, o yüzden kendine değer ver, bunları hakedecek birşey yapmadıysan, yol vereceksin. hayat ne insanlar çıkarıyor karşına, hiçbir şey senden değerli değil bunu asla unutma, aile+ dostlar+ evcil hayvanın varsa bir de o, gerisi gelir geçer…


  • bugisme  (10.08.21 17:59:12) 
sağol @bugisme, haklısın öyle. Yaş 25 altı değil benim, 30'um. Çok kız geldi geçti hayatımdan daha önce, evlenmek isteyeni vs de oldu ama böyle inanmamıştım kimseye :) Salakmışım biraz.


  • noluyo yaa  (10.08.21 18:35:30) 
aynısı bana da oldu 1.5 ay sonra postalandık :) 1 yıl falan baya üzüldüm sonra geçti gitti. şimdi başkasıyla evli ve mutluyum.


  • xrated  (10.08.21 18:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.