[]

Masa başı işi olup da mutlu olan var mı?

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.İsterseniz mesleğinizi de belirtebilirsiniz.




 
dijital pazarlama müdürü & seviyorum


  • hlt1985  (15.01.21 23:53:18) 
Önceden yazilimciydim ve evetbcok çok memnundum.
Şimdi bambaşka bir şirkette yöneticiyim ve çok daha heyecanlı ama stresli bunun yanında mutluyum bu yönden

  • kisa  (15.01.21 23:53:33) 
officer degilim ama masa basiyim. daha once ogretmenlik yapmistim ve masa basina gecince inanilmaz bir rahatlama oldu saatlerce ders anlatmaktan ses yorgunlugu yanisira her hareketin, giyimin bile ogrencilere ornek olma potansiyeli oldugu icin hassas ve yorucuydu. masa basinin tatminlik icin soruyorsaniz tatmin etmiyo ama surekli gulumsemek zorunda da degilim sosyal bir isin zorluguyla kiyaslayinca masa basi daha cekilir cile


  • ala09  (16.01.21 00:18:23) 
tuhaf geliyor, degil mi? bana da sabahtan akşama kadar bilgisayar ekranına bakarak calismak (ve haliyle hep oturmak) acayip zor, anlamsiz ve yipratici geliyor; ama sevenler var iste. tuhaf... istifa ettiğim işim masa başıydı (müfettişlik) ve çok mutsuzdum.


  • hazen  (16.01.21 00:52:52) 
15 yıldır ofiste pc başındayım tabiki mutlu değilim. inşaat müh.

şantiyedekileri düşününce tamam onunda farklı artıları var ama ofis işi daha sürekli şantiyeye göre.

bilemiyorum altan kaderimizde bu varmış galiba. bazen çözüm düşünüyorum bulamıyorum. ömrümüz 4 duvar ve ekran arasında bitip yitip gidiyor. sistemin bir çarkı olmuşuz. çıkmak için sistemin komple bozulması lazım galiba. çıksak tek bir çark olarak ne yapacağımızı bilemez olmuşuz.
  • morcivert  (16.01.21 00:57:52 ~ 00:58:36) 
yazilimciyim. gunde, 12-14 saatim bilgisayar basinda geciyor(8 saat mesai, sonrasi keyfi). cok mutluyum. insanlarin kaprisleriyle ugrasacagima koddaki buglarla ugrasmayi tercih ediyorum.


  • crucio  (16.01.21 01:11:07) 
grafik tasarimciyim. meslegimi seviyorum.


  • batlegolas  (16.01.21 01:20:44) 
12 senedir %70 masa basi %30 santiye seklinde gidiyor.
Mutlu degilim kesinlikle, santiyeci olmak istedim hep ama bazi yanlis kararlar verdim, batakliga saplandim, cikis yolu ariyorum.

Bir cilginlik yapasim var, istifayi basip gidip bir araba bayisinda calismak gibi..satis isine girmek istiyorum acaip bu aralar. Ya da emlakcilik falan da olabilir. Bir parazitlik yapasim var, hep benim kanimi emdiler biraz da ben emeyim istiyorum uleen.
  • cooperr  (16.01.21 01:51:04) 
mutlu is cok az.
bir suru farkli iste calistim, gazetecilik disinda sevdigim bir is olmadi.

  • camussar  (16.01.21 02:29:10) 
Redaktörüm. Mesai saatlerinde ve sık sık mesai sonrası saatlerde freelance işlerimi bilgisayar başında yapıyorum. Çok memnunum. İş hayatında insanlarla ne kadar az iletişime geçilirse o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.


  • inawen  (16.01.21 12:36:54) 
uzun süre (benim için uzundu yani) büyük ölçüde masa başı olan sivil toplum işi yaptım aşırı severek. şartlarım değişti ama hangi masanın başında kimlerle ne iş yaptığına bağlı sonuçta, masa orada etkisiz eleman :)


  • supercalifragilisticexpialidocious  (16.01.21 16:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.