[]

kız meselesi

hikayenin öncesini okumak isteyenler için:
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

tldr; yazın bana ilgisini gösterdikten sonra tek gecelik bir ilişki yaşadık ve ben uzun süreli bir ilişkiye hazırdım ama sonra o çok uzun bir ilişkiden çıktığı için duygusal bir bağ istemediğini söyledi.

2-3 hafta yeniden konuşmaya başladık. 2 kez evine gittim 1 kez de o bana geldi. bu sefer cinsel bir şey olmadı sadece film falan izledik. bir kez de dışarda buluştuk. son 2 buluşmamızda ayrılırken sarıldı bana falan. ben 1 haftalığına babamla tatile gitmiştim. tatildeyken nerdeyse her gün mesaj attı bana ne yapıyorsun falan diye. 1 kez de saçını kesmiş onun fotoğrafını attı. son 3 gündür ben yazıyorum. birbirimize çok yakın oturuyoruz. o yüzden sokağa çıkma yasağı problem değil.

sizce bir şeyler olcak gibi mi yoksa çok umutlanmayayım mı? bugün ne yapıyorsun diye mesaja atıp bu hafta beraber bir şeyler yapmayı teklif edeyim mi?

 
Birebir aynı durumdaydim yeni ayrıldım şuan ilişki istemiyorum, fwb olmak istiyorum dedi. Devamında hicbir şey yazmadım teşekkür ettim o kadar yazmam da. Fuck buddylik bilmem ne bunların gözümde kadın satın almaktan farkı yok. Karşılığında verdiğin şeyin birimi farklı sadece. Her ilişkinin bir onuru olmalı.


  • wiekannich  (22.12.20 20:44:45) 
İçinden geleni yap bence. Duygusal olarak bağlanma niyetinde ise artık ve sen de buna tamam diyorsan devam et dilediğin gibi ama bunu sormalısın açıkça. Ben olsam daha önce geçmişte rebound muamelesi yapmış biriyle ciddi düşünmem. Ama işin içşnde hisler var elbette en doğru kararı kendin verebilirsin. Detayıyla düşünüp, güvenebileceğine emin olup hissettiğini yapabileceğin rahat bir alan yaratabiliyorsan dizginleme kendini.


  • sevenay  (22.12.20 20:48:21) 
dostum senin düşündüğün anlamda birşey çıkmaz oradan. seks istiyorsan takıl ama kendini kaptırma, ama okuduğum kadarıyla duygusal bir insansın eğer amacın uzun sureli ilişkiyse unut gitsin. Bak şöyle düşün bir işe başvuruyorsun senin amacın aynı şirkette kalıp ceo olmak ama işveren diyor ki sözleşmen 1-2 ay sonrasına uzatmam uzatsam bile heran fikir değiştirebilirim, ben boyle bir işe umut bağlamazdım üzgünüm.


  • bluewhale  (22.12.20 22:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.