[]

neden uzun süreli ilişki istemedi?

Şu duyuruyu açmıştım birkaç hafta önce: www.eksiduyuru.com


Bir yerde bir fotoğraf çekimi yapılması gerekiyordu benim de tek başıma yapabileceğim bi şey. O beraber gidelim mi dedi? ben de olur dedim. Gideceğimiz günün evvelsi günü "yarın kahvaltıya gel" dedi. gittim ben de. bana tatlı tatlı evi gezdirdi falan. neyse tüm gün beraberdik, akşam da arkadaşlarla beraber bir şeyler içmeye geçtik. biraz sarhoş olunca yine bana sardı. baya sarıldı oramı buramı okşadı falan. kalkarken de "bugün biz de kalsana" diye sordu 2 defa. ben evinin önüne kadar bırakıp ayrıldım -neden bilmiyorum. sonra mesaj attı "keşke bizde kalsaydın" diye. ben de bu hafta bir şeyler yapalım deyip dışarda bir yere çağırdım yine.

o gece yine bize geçelim mi dedi? kabul ettim bu sefer. işte o gece seviştik falan ama benim ufaklık fazla iyi performans gösteremedi. sigara, genel stres, alkol, heyecan, porno gibi sebeplerden dolayı sanırım. neyse gece sarılarak uyuduk. o sarıldı ama yani.

sabah kahvaltı yaptıktan sonra ayrıldım evden. 2 gün sonra "uzun süreli bir ilişkiden çıktığım için duygusal bağ kurmak istemiyorum" gibi cümleler içeren bir mesaj attı.

sormak istediğim, bana kızın verdiği sinyaller hep uzun süreli bir şey istiyormuş gibi gelmişti. kahvaltıya çağırmalar, arkadaşlarıyla tanıştırmalar, beraber şunu yaparız falan demeler. ben bunun oturduğu mahalleye taşınacaktım. bana sürekli ne zaman taşınacaksın falan diye soruyordu. şimdi ne oldu da birden böyle vazgeçti sizce? ben mi yanlış anladım her şeyi? yoksa kötü sevişmeden dolayı mı?

çok üzüldüm o yüzden biraz da buraya yazıp rahatlamak istedim.

şimdiden teşekkürler.

 
İkisi de değil bence. Zaten üzerine düşünmeye de gerek yok. Açıkça istemiyorum demiş

Yok illa neydi diyorsan; uzun süreli ilişkisinden sonra düştüğü duygusal boslugu, aynı sorumluluğun altına girmeden doldurmak istemiş. Anlaşılabilir
  • abuzer  (12.09.20 23:49:05) 
Konunun seninle ilgisi yok.
Karşı tarafın sorunları var.

2 gün sonra tekrar çağırabilir, görüştükten sonra 1 ay yine mesaj dahi atmayabilir.

Kafa yoracak bir durum yok.
  • otopsicocugu  (13.09.20 00:56:34) 
Bişeyler olmamış. Seni bir yönden güçsüz görmüş muhtemelen. Aradığı sende yok kısaca.

Böyle rahatça sevişen tabusuz kadın sekse önem veriyodur muhtemelen. Seksi beğenmemiş olabilir
  • OrangeYellow  (13.09.20 01:03:19 ~ 01:06:16) 
“... benim ufaklık fazla iyi performans gösteremedi ...”


  • catch the arrow  (13.09.20 01:05:15) 
hiç samimi gelmedi bu bahsettigin insan bana. uzak dur


  • galandar kostumu  (13.09.20 01:35:55) 
insan ilişkileri için fazla analitik düşünüyorsun. işler bu kadar sebep sonuç şeklinde ilerlemiyor. ilerliyor olsa bile sen tüm bu detayları içeren bilgilere sahip değilsin. yani asla bilemezsin bu yüzden kendine işkence etme. performans anksiyetesi sorunu da kafanı bulandırmasın. iyi beslen, spor yap, kendine iyi bak geçer.


  • orpheus  (13.09.20 06:23:53) 
Kız ilk başta uzun süreli birşeyler düşünüyor olabilecekse de sonra net bir şekilde aradağı kişinin sen olmadığına karar vermiş. Sana da öyle mesaj yazmış.

Bence çok iyi yapmış. Ne senin vaktini ne kendini boşa harcamamış.
  • mobydick  (13.09.20 13:33:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.