[]

Yorgunluğa ne iyi gelir?

Sabah 9’da evden çıkıp işe gidiyorum, akşam 11’de eve dönüyorum. Akşam eve geldikten sonra da yds için ingilizce çalışmaya çalışıyorum fakat aşırı yorgun oluyorum. Bu yorgunluğa ne iyi gelir önerisi, benzer durumda olupta çözüm bulan var mı?




 
eğer önceliğiniz YDS ise eve gelir gelmez yatın. Sabah erkenden kalkıp arındırılmış bir zihinle dersinizi çalışın


  • sunriseee  (14.10.20 20:49:17) 
bence evde pek vaktin yok. bence yolda youtube dan ya da aplikasyonlardan kelime çalışabilirsin.


  • silver apple  (14.10.20 21:23:52) 
9la 11 arasında hiç vakit yok mu?

Eğer yoksa cuma vakitli yatıp cts pazar 3er saat ayrılabilir.

Yazması kolay ama yeterince sebebiniz varsa yapılma ihtimali var

H.içi de bu öğrendiklerinizi aralarda, yolda vb tekrar edersiniz. Mesela sosyal medya kullanıyorsanız onun yerine.
  • EasyTiger  (14.10.20 22:31:28) 
Öncelikle şunu söylemek isterim 14 saatiniz işle alakalı geçiyor. Bu insani olmayan korkunç bir rakam. Buna beden dayanmaz. Yorgun düşmeniz gayet normal. Zaten akşam 11 de eve girince vucut otomatikmen dinlenmek uyumak isteyecek. Tabi sosyal hayat da sıfır olunca desarj olmadıgını için zihin kendini daha da yorgun hissedecek. Çalışma saatlerinizi düşürebiliyorsanız düşürün. Eger mümkün değilse yolda gidiş geliş vakitlerinizi degerlendirip çalışabilirsiniz. Eve geldiginizde de dinlenmeye çekilirsiniz. Ertesi gün daha az yorgun olursunuz. Yoksa bu temponuzda yorgun olamama ihtimaliniz hiç yok.


  • limonlu eksi  (14.10.20 23:38:25) 
9 da çıkıp gece 11 de gelirseniz yorgun olursunuz. üzerine ders çalışırsanız sabah sürünerek kalkarsanız büyük ihtimal.
sonuçta insanız, moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu çalışma saatleriyle zor bence. ben 8 de geliyorum. çalışamıyorum. 11 ile arasında 3 saat var gün içi o kadar yoğun oluyor ki kafa kalmıyor derse fln.
belki bir ihtimal erken kalkıp çalışmayı deneyebilirsiniz. aziminize göre tutabilir.
  • morcivert  (14.10.20 23:41:37) 
Bence burdaki yorumlara bakma. Sen bu soruyu sorduğuna göre baya azimlisin. Aynen devam. senin gibiler başarır bu hayatta. Multivitamin deneyip, eve gelince direk duş uyku, sabah 4-5 kalkış yapabilirsen iyi olur gibi.

D vit, c vit, magnezyum eksik etme. Demir de baktır eksikse kullan. Vit değeri fln baktırırsan mesajla at, yorumlarım. Bazen eksik olmayan ama alt değere yakın vit vs leri kullanınca da eksikmişcesine toparlıyor vücudu.
  • mobydick  (15.10.20 00:21:09) 
Kakao içmenizi tavsiye ederim. Birde amino asit ama gün içinde hareket çli biriyseniz beden yorgunluğuna iyi geliyor.


  • rapisa  (15.10.20 02:42:25) 
Bu arada aklıma şöyle bir şey geldi. Yıllık izni her hafta 1 gün kullanarak ilerletebilirsiniz. Diyelim 10 gününüz var. 10 hafta yapar. Hem işte daha az yorulur hem derse daha çok bırakırsınız. Karşılığında yıllık izin feda olacak. Yapılmaz mı, bence iyi bir amaç için yapılabilir.


  • EasyTiger  (15.10.20 18:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.