[]

Evde internet tavsiyesi

Selam ahali, 2-3 aylığına yazlığa geldim mobil internet paketi dayanmaz oldu. İss'lere bakıyorum kotalılarda bile fiyatlar uçmuş ya 24 ay taahhüt var ya da 100 lirayı aşan yazlık tarifeleri. Turknet'e baktım 88 lira olacak diyorlar ona da. Çok hızlı çok gb'lı olmasına bile gerek yok arada maile bakıp zoom yapacak kadar bile olsa olur diyorum. Hangi şirketi, tarifeyi tavsiye edersiniz? Teşekkürler!




 
taahhütsüz 100 lira altına çok zor. zaten bir çok firma bağlantı ücreti alıyor astarı yüzünden pahalıya gelir. en mantıklı seçenek turk telekomun 2 veya 3 aylık yazlık paketi. bağlantı ücreti yok.


  • mr.goodcat  (08.06.20 22:11:38) 
kablonet varsa bolgenizde uye olabilirsiniz,ben eski uye oldugum icin uygun fiyattan oduyorum yeni uyelikler daha pahalli olabilir,39.90'a tarife var ama 27 ay tahaatutlu


  • kreatin  (08.06.20 22:36:14 ~ 22:42:29) 
aynı durumdan şikatetçiyim.

Türk telekom bağlantı ücreti istemiyor ama modem ücreti kitliyor.
Türk net bağlantı ücreti istiyor, modem yoksa modem ücreti kitliyor.

Sırf şunlara para kazandırmamak için istanbulda kaldım.

Bu arada türknet 75 lira aylık ücret çıkarttı.(hız 35'e kadar)
12 ay falan kalma sözü vermiyorsun.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (08.06.20 23:10:37) 
netspeed kullaniyorum ben. limitsiz en dusuk tarifesi. memnunum tavsiye ederim. netspeed.com.tr


  • pide  (09.06.20 00:21:24) 
Turknet taahhüt yok, 88 lira olacak şu an 76. Ben daha önce 3 kere abone oldum bağlantı ücreti ödemedim, modem var diye modem de ödemedim.

Edit: Ben daha önce hep aboneliği transfer etmişim, ilk kurulumda ücret varmış.
  • John Bloor  (09.06.20 11:05:28 ~ 14:12:37) 
turknet kullanıyorum uzun süredir, memnunum. 35e kadar kullanıyorum, evde 33 rahat görüyorum.


  • lostys  (09.06.20 11:18:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.