[]

Haziranda tatile gidilir mi ?

Salgından önce erken rezervasyon ile antalyada otel rezervasyonu yapmıştık.

2-3 gündür haberlerde "tatilcilere müjde, sertefikaya sahip olan oteller açık olacak, güvenlik önlemleri alınacak vs." tarzı haberler dönüyor.

Haziran'da tatile gidilir mi yoksa bu salgın süresince tatili unutalım mı ?

 
Tatil anlayışınıza bağlı. Eğer karantina ve seyahat kısıtları kalkarsa, kendi halinizde denize girmek, güneşlenmek, yürüyüş yapmak için falan gidilir elbette.


  • malheiros  (04.05.20 09:33:53) 
bana gore onlar izin verse bile otele gitmek icin deli olmak lazim.


  • hot potato  (04.05.20 09:36:41) 
Ben olsa gitmezdim.


  • karayel  (04.05.20 09:51:48) 
İyi ki tatil satın almamışız diye seviniyorum.
En erken gelecek yaz.

  • pro9it9is9  (04.05.20 09:53:39) 
Vallahi çok cesaretlisiniz. Çalışmak için mecburiyetten 2 gün işe kendi aracımla gidiyorum. Evimde 20 günlük çocuk var. Ben 2020 sonuna dek plan yapamazken Haziran da tatile gitmek çok uç bir karar gibi geliyor. Hayırlı olsun


  • oligomer  (04.05.20 09:54:12) 
Ortak havalandırması olan hiçbir yere gidilmez. Şu an büyük tehlike havalandırmalar. Kendiniz sahilde ev kiralayıp üç beş gün az insanın olduğu koylara gidecekseniz ve evde kendi yemeğinizi yapıp mekanlardan genelde uzak duracaksanız belki.

Riske değmez bence.
  • tessera  (04.05.20 10:28:06) 
bizim de haziranın ilk haftası balayımız var kıbrıs'ta, iptal etmeye çalışıyoruz. düğünü erteledik zaten, nikah yapacağız sadece, o da bildiğim kadarıyla sadece şahitlerle oluyor, yani ana baba bile içeri giremiyor :( belki izin alırız gerçi sosyal mesafeye uyarak falan. ama tatil bence de izin verilse bile gidilmesi çok riskli bir durum şu tarihler için. eylül-ekim için bile risk var bu arada, çünkü ikinci dalga bekleniyor"muş" gerçi muş mişle iş olmaz ama risk de çok yüksek.


  • pasp  (04.05.20 11:10:07) 
ikinci dalga kesin olacak. benim bu sene için en büyük hayalim 1 kere daha ölüdeniz'de denize girmekti. ama maalesef artık imkansız. ulan 2020.....


  • matilda  (04.05.20 11:36:16) 
tatile gidilir tabii de bunun tek yolu otel değil. ne derlerse desinler (sertifika alınması, dezenfekte edilmesi vs) koca oteller 3-5 kişiye hizmet edemeyeceği için illa risk olacak. ne gerek var.. zaten o kadar gerilime tatilin de tadını çıkaramazsınız.

ben nerdeyse koşarak market alışverişi yapıp çıkmaya çalışırken bi adam arkamdan geliyor, enseme enseme hapşuruyor. tamamen delirme sebebi.

karavan kiralayın, ya da çadır alıp arabayla ege koylarını gezin, ya da birkaç hafta için yazlık ev kiralayıp ya da tanıdık birinin yazlığına gidip, öncesinde dezenfekte ettirebilirsiniz. yemekleri de evde yapıp, kalabalık olmayan koylarda denize girebilirsiniz.

ama 2020 de otele gitmek bayaa bayaa intihar bence.
  • su olsam ates olsam  (04.05.20 13:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.