[]

İstanbul | Ne yapsam?

Bir gün işten izin alıp boş boş takılmak istiyorum. Ama ne yapsam bilemedim, sabah kahvaltı etsem bir yerde ama nerde? Sinemaya gitsem ee başka ne yapsam? Teknoloji ve müzik seven nir arkadaşınızım. Böyle değişik mağaza dükkan olur gezeyim, güzel yemek olur tadayım, sakin ve güzel kafe olsun oturup bilg. , kitap uğraşayım. Ne önerirsiniz bana? Bütçe de var az çok




 
Bence bunu cumartesine planla. sabah erken çıkarsan genelde kimse olmuyor hava da soğuk. hem günlük ücretinden olmazsın.

beşiktaşta güzel kahvaltı yap. finuküler ile taksime çıkıp beyoğlunda yürü foto falan. ara sokaklardan fatih i fotoğrafla. aşağı in. açık mı bilmiyorum istanbul modern e uğra. bilim müzesi değil sanat müzesi ama güzeldir.

vapura bin. çay simit vs. kadıköy e gel. osmanağa çarşısına gir. pazarlıkla ayakkabı bak ama alma maksat karışmak olsun belki beğenir ekonomiye can verirsin.

modada bir kahve molası ver pc telefon takıl dinlen. moda isklesini izle biraz. hemen orada kırıntı var neredeyse 50 yıllık.bir hamburger ye. çok sıcak istediğini belirt.

sokak aralarında kaybolarak aşağıdaki kitapçı çarşısına git. istediğin kitap için pazarlık yap. bulabilirsen kısa bi canlı müzik yerinde canlı müziğe katıl dön.

bu planı kendime bile yapamıyorum o yüzden al senin olsun.
  • baldan kaymak  (03.01.20 00:01:57) 
istanbulda 2 sene kadar yaşadım. çok kaşarı değilim ama sıkıldığımda kadıköy sahil, barların bulunduğu sokaklar oraları turlar hediyelik eşya dükyanlarını gezer sonra modaya giderdim. sahilde oturur dönerdim. en çok moda da oturmayı severdim tabi hava sıcakken. zaten böyle bir tur atmak 3-4 saati alıyor. duruma göre sahilde içilebilir alkol veya alkolsüz. termosa şarap koyulup gidilebilir. rexx e hiç gidip sinema izlemedim ama tercih edilebilir zaman öldürmek için.

bazen de üsküdar sahile iner orayı turlar dönerdim eve. dönüşte balık alırdım temizletir eve gelip pişirirdim. veya sahildeki eli yüzü düzgün balıkçılarda yer dönerdim.

işim olursa eminönü çarşıyı turlar gelirdim. vapura binmiş olurdum.

çok zamanınız varsa bunların hepsini kombolayabilirsiniz.

dışarda kahvaltı olayı bana gir garip geliyor. bir arkadaşım çağırmadığı taktirde gitmedim tek başıma.
  • morcivert  (03.01.20 00:23:16 ~ 00:24:42) 
dün yaptım aynısını. sabah kalk güzel bir kahvaltı. ordan iyi bir otelin spa'sına yollan. önce biraz yüz, jakuziye gir. sonra sauna + buhar banyosu ve en son iyi bir masaj. çiççek gibi çıkarsın çiççek.

ondan sonra şöyle sevdiğin bir yerde güzel bir akşam yemeği de patlattın mı ooh. dert elem keder kalmaz. üstüne sinemaya da gidebilirsin akşam seansına. tertemiz oldun bitti gitti.
  • awlmi  (03.01.20 09:15:02 ~ 09:20:13) 
Ben olsam kesinlikle cumartesi yapmazdım, is gunu kacamagi gibisi olmaz, haftaici eminonu-rumeli kavagi ve uskudar- anadolu kavagi arasi vapurlar oluyor, onlardan birine atla, bogazda tum semtler birbirinden guzel, istediginde in, birinden birinde sakin cafe, cay bahcesi turunden bir yer bulursun, teknoloji seviyorsan iyi bir kulakligin vardir, sevdigin muzigi ac, ister yolda, ister oturdugun yerde dinle ve bence cok da planlama spontan davran (tabi ki trafigi gozeterek, istanbul elverdigi kadar). Bulundugun yakaya gore Kadikoy ya da Beyoglu sinemalarindan birine git, eskiden boyle gunlerde en cok İstiklal'de takilmayi severdim ama artik hem İstiklal'in kendisi, hem dukkanlar, hem kitapcilar kisiliksiz, yine de Pera taraflarinda eski ruh devam ediyor biraz. Aksam da Nardis ya da benzeri bir yerde iyi bir gruba denk gelir, canli muzik dinlersin belki...

Kahvalti icin bogazdaki cay bahcelerini önerebilirim,tost cay kesmez dersen Big Chefs Tarabya olabilir, hem manzara harika hem de her zevke gore kahvalti cesidi var.
  •   (03.01.20 11:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.